Adiktológ Žemlička: Gambling u detí môžu spustiť Minecraft či Fortnite. Vychováme generáciu s problémom so závislosťou Lucia Tužáková 26. 11. 2024
Deti sa nerežú preto, lebo sú precitlivené. Problém je, že my dospelí, sme im nedali iný nástroj na zvládanie ťažkostí (rozhovor) Katarína Kiššová 26. 11. 2024
Ako sa s dieťaťom rozprávať o rozvode? Psychologička má jednoduchú radu na „odbúranie ľadov“ Ľubomíra Ivanková 24. 11. 2024
Autor knihy o Teplárni: Chcem, aby majorita pochopila, ako sa queer ľudia na Slovensku cítia (rozhovor) Lucia Tužáková 19. 11. 2024
Bulímia nie je iba choroba tínedžerov. Zuzana s ňou bojuje takmer 30 rokov: Liečim sa aj kvôli svojim deťom Lucia Tužáková 15. 11. 2024
Stratení v realite. Medzi mladými sa rozširuje fenomén, s ktorým si mnohí nevedia dať rady Tamara Eliašová 30. 10. 2024
Exkluzívne Trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou: Prosila som rodičov, aby ma zamkli v izbe. Bála som sa, že im ublížim (príbeh) Tamara Eliašová 6. 10. 2024
Exkluzívne Roky žije so schizofréniou: Najprv som počul šepot, potom hlasy. Bez liečby by som tu už nebol (príbeh) Tamara Eliašová 15. 8. 2024
Exkluzívne Kamila: Autizmus mi diagnostikovali až v 19 rokoch, vtedy mi padol obrovský kameň zo srdca (príbeh) Tamara Eliašová 24. 6. 2024
Exkluzívne Je dieťa tmy, slnko ho zabíja. Lekári dávali Tomáškovi šesť mesiacov, dnes sa pripravuje na strednú školu (príbeh) Lucia Tužáková 23. 3. 2024
Exkluzívne Celý život si myslela, že je Rómka. Po sedemnástich rokoch sa rozhodla vypátrať svoju biologickú mamu (príbeh) Lucia Tužáková 21. 2. 2024
Školstvo Psychologička o polročnom vysvedčení: Pre dieťa je často dostatočným trestom už zlá známka TASR 31. 1. 2024
Vizionári Nenechajme v tom deti samé. Odborníci diskutovali o duševnom zdraví mladých TVNOVINY.sk 29. 1. 2024
Exkluzívne Reedukačné centrá majú deti „polepšiť“. Namiesto toho v nich môžu prehĺbiť túžbu po pomste a agresivitu Katarína Kiššová 23. 1. 2024
Exkluzívne Pandémia sa pre nás neskončila. Po covide prišla vlna pacientov so psychickými problémami (rozhovor) Katarína Kiššová 26. 12. 2023
Exkluzívne Vážne ochorenie a životná križovatka. Vratko Sirági opísal, ako prešiel ťažkými životnými obdobiami (rozhovor) Ľubomíra Ivanková 25. 12. 2023
Exkluzívne Psychiatrička: Keď niekto smúti, nesnažte sa ho rozveseliť, lebo to nejde. Niekedy stačí len byť (rozhovor) Katarína Kiššová 17. 12. 2023
Exkluzívne Psychológ ku coming outu: Rodičia riešia viac to, ako zareaguje dedina, než to, že ich dieťa potrebuje lásku Alex Murajdová 13. 12. 2023
Deň s nadáciou Markíza Deň s Nadáciou Markíza: Vyzbieraná čiastka pomôže s výstavbou detského psychiatrického stacionára Jarmila Kováčová 8. 12. 2023
Hovorme o duši Po prehratých zápasoch jej chodili vyhrážky smrťou. Cibulková prezradila, ako sa vysporiadala s tlakom a nenávisťou Milan Špak 8. 12. 2023
Zdravie Zvyšujúci sa počet úzkostí i depresií. Duševná pohoda ľudí sa zhoršuje, odborníci však nepribúdajú Jasmina Hečková 6. 12. 2023
Šport Negatívne komentáre na internete majú na psychiku športovcov veľký vplyv. Každý sa s tým vyrovnáva po svojom Adam Lehocký 5. 12. 2023
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici