Herečka Sarah Arató: V slovenskom herectve je trend krásnych ľudí, sme generácia orientovaná na výkon Katarína Kiššová 25. 12. 2024
Prosím, nevychovávajte tak svoje deti, odkazuje Michal z Extrémnych premien, ktorého v detstve šikanovali (príbeh) Lucia Tužáková 30. 11. 2024
Psychologička z Linky detskej istoty: Volajú aj deti, ktoré sú v ohrození života Katarína Kiššová 29. 11. 2024
Od trinástich trpela depresiami: Hovorila som si, že som sa nemala narodiť. Keby mi nepomohli, dnes som už mŕtva Lucia Tužáková 15. 11. 2023
Úzkosti, depresívne myšlienky a sebapoškodzovanie. Dievča svoje problémy tajilo, až kým ju nehospitalizovali Denisa Czibulka 13. 11. 2023
Čoraz viac detí trápia vážne psychické problémy. Nadácia Markíza v minulom roku pre ne vyzbierala 90-tisíc eur Denisa Czibulka 28. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Nadácia Markíza pomôže deťom v oblasti duševného zdravia. Slovensko v tomto smere zaspalo dobu, hovorí riaditeľ Ligy za duševné zdravie Teleráno 24. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Biele srdce na modrom pozadí. Zaregistrovali ste ho aj vy? TV Markíza 24. 10. 2023
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta