Michal z Extrémnych premien: Brali mi desiatu, z tašky mi vyhadzovali veci. Šikanovali ma preto, že sami mali nejaký problém Lucia Tužáková 30. 11. 2024
Psychologička z Linky detskej istoty: Volajú aj deti, ktoré sú v ohrození života Katarína Kiššová 29. 11. 2024
Peer konzultantka Alica: Žijeme v rýchlej dobe. Ľudia si prechádzajú ťažkosťami a často si to okolie ani nevšimne Lucia Tužáková 28. 11. 2024
Adiktológ Žemlička: Gambling u detí môžu spustiť Minecraft či Fortnite. Vychováme generáciu s problémom so závislosťou Lucia Tužáková 26. 11. 2024
Deň s nadáciou Markíza Čoraz viac detí trápia vážne psychické problémy. Nadácia Markíza v minulom roku pre ne vyzbierala 90-tisíc eur Denisa Czibulka 28. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Nadácia Markíza pomôže deťom v oblasti duševného zdravia. Slovensko v tomto smere zaspalo dobu, hovorí riaditeľ Ligy za duševné zdravie Teleráno 24. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Biele srdce na modrom pozadí. Zaregistrovali ste ho aj vy? TV Markíza 24. 10. 2023
Vojnové lode NATO obkľúčili čínske plavidlo. Posádka mala zámerne spustiť kotvu, ktorá pretrhla podmorské káble
Nočná dráma na západe Slovenska: Po Malackách behal muž s veľkým nožom, vyhodil ženu z okna. Polícia ho zadržala
Zelenina, ktorá znižuje riziko infarktu a pomáha s cholesterolom. Vedci poukazujú na jej pozitívne účinky
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia