Deti potrebujú pozornosť a čas. Kampaň Odpíšeme ti pripomína, aké dôležité je ich duševné zdravie Jarmila Kováčová 11. 10. 2024
Majú strach, že zomrú, aj keď im nič nehrozí. Terapeutka radí, ako na stavy úzkosti Katarína Kiššová 10. 8. 2024
Kaviareň, ktorá dáva šancu duševne chorým. Prekvapivé slová majiteľa vás zahrejú pri srdci Natália Babicová 28. 7. 2024
Metodické príručky nestačia. Riešenie šikany na školách rozdeľuje odborníkov na dva tábory Zuzana Fečová 4. 5. 2024
Po odmietnutí sa môžu zabiť, alebo vybuchnú a niekomu ublížia. Aj takýto môže byť život s emočne nestabilnou poruchou Andrea Horváthová 22. 3. 2024
TikTok zakázal trend, ktorý vedie k poruchám príjmu potravy. Čoraz častejšie majú problémy chlapci Katarína Kiššová 9. 2. 2024
Zdravie Veda má odpoveď na to, ako byť šťastnejší. Toto sú drobné zvyky, ktoré vám hneď zmenia náladu Katarína Kiššová 1. 2. 2024
Zdravie Doba je rýchla, ľahké to nemajú deti ani rodičia. Podľa psychológa si toho na seba nakladáme priveľa Denisa Czibulka 9. 1. 2024
Exkluzívne Psychiatrička: Keď niekto smúti, nesnažte sa ho rozveseliť, lebo to nejde. Niekedy stačí len byť (rozhovor) Katarína Kiššová 17. 12. 2023
Deň s nadáciou Markíza Oliver Oswald nechce byť viac ticho. Ako tínedžer zažil obťažovanie Teleráno 7. 12. 2023
Deň s nadáciou Markíza Speváčka Celeste Buckingham o duševnom zdraví. Opísala svoju cestu liečby Teleráno 7. 12. 2023
Deň s nadáciou Markíza Zuzana Smatanová otvorene o páde na kolená. Tento stav prirovnala k peklu Teleráno 7. 12. 2023
Deň s nadáciou Markíza Vratko Sirági o problémoch s duševným zdravím: Musel vyhľadať pomoc Teleráno 4. 12. 2023
Deň s nadáciou Markíza Herečka Kanátová o depresiách: Keď vyhľadáte pomoc, zvládnete to Teleráno 24. 11. 2023
Hovorme o duši Riaditeľ Ligy za duševné zdravie: Mladí sa cítia osamelo a nevodí sa im dobre (rozhovor) Katarína Kiššová 22. 11. 2023
Hovorme o duši Od trinástich trpela depresiami: Hovorila som si, že som sa nemala narodiť. Keby mi nepomohli, dnes som už mŕtva Lucia Tužáková 15. 11. 2023
Zdravie Robíte tieto veci na mobile? Môžu signalizovať úzkosti a duševné problémy Katarína Kiššová 9. 11. 2023
Deň s nadáciou Markíza Mysleli si, že je to len pubertou. Za uzatváraním mladého dievčaťa sa skrývali vážne duševné ťažkosti Denisa Czibulka 30. 10. 2023
Zdravie Najhoršie sa majú mladé dievčatá. Štúdia ukázala, že ich ohrozuje depresia a majú pochybnosti o výzore Andrea Šprochová 12. 9. 2023
Zdravie Prelomový liek. Na americký trh prichádza tabletka na popôrodnú depresiu Katarína Kiššová 8. 8. 2023
Reflex Človek prestane byť šťastným a stane sa prázdnym. Deti nám priblížili svoj boj s depresiami Denisa Czibulka 11. 12. 2022
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici