Adiktológ Žemlička: Gambling u detí môžu spustiť Minecraft či Fortnite. Vychováme generáciu s problémom so závislosťou Lucia Tužáková 26. 11. 2024
Deti sa nerežú preto, lebo sú precitlivené. Problém je, že my dospelí, sme im nedali iný nástroj na zvládanie ťažkostí (rozhovor) Katarína Kiššová 26. 11. 2024
S duševnými problémami zápasí už niekoľko rokov. Príbeh tínedžerky odhaľuje skrytú bolesť Denisa Czibulka 23. 11. 2024
Mama dvoch detí s autizmom: Už sa nechceme skrývať. Vytvorili sme miesto, aké nám na Slovensku chýbalo (rozhovor) Tamara Eliašová 21. 11. 2024
Roky trpí bipolárnou afektívnou poruchou: Najťažšie bolo vyrovnať sa s tým, že ju budem mať do konca života (rozhovor) Tamara Eliašová 20. 11. 2024
Aj deti majú ťažkosti a problémy, ktorým musia čeliť: Bezplatná služba vypĺňa dôležitú medzeru Teleráno 17. 11. 2024
Počet detí s duševnými poruchami rastie. V Martine vzniká nový stacionár vďaka pomoci Nadácie Markíza Denisa Czibulka 9. 11. 2024
Zdravie Máte problémy so spánkom? Môže ísť o jeden z prvých signálov psychických ťažkostí TASR 3. 11. 2024
Reflex Terapeutická záhrada a liečba vonku: Vďaka Nadácii Markíza sa pacientom na detskej psychiatrii darí Michaela Petrášová 3. 11. 2024
Exkluzívne Stratení v realite. Medzi mladými sa rozširuje fenomén, s ktorým si mnohí nevedia dať rady Tamara Eliašová 30. 10. 2024
Zdravie Zmena času ovplyvňuje naše biologické hodiny. Odborníčka upozornila, na čo by sme si mali dať pozor TASR 27. 10. 2024
Exkluzívne Keď vyšiel z liečebne, rozhodol sa prejsť pešo cez Európu: Nevedel som žiť s alkoholom, ale ani bez neho (príbeh) Tamara Eliašová 27. 10. 2024
Zdravie Ženy zanedbávajú svoje potreby: Prinášame vám tipy, ako dať seba na prvé miesto Teleráno 26. 10. 2024
Exkluzívne Trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou: Prosila som rodičov, aby ma zamkli v izbe. Bála som sa, že im ublížim (príbeh) Tamara Eliašová 6. 10. 2024
Exkluzívne Roky žije so schizofréniou: Najprv som počul šepot, potom hlasy. Bez liečby by som tu už nebol (príbeh) Tamara Eliašová 15. 8. 2024
Exkluzívne Párová terapeutka: Život je príliš krátky na to, aby sme ho prežili v toxickom vzťahu. Nebojte sa odísť (rozhovor) Tamara Eliašová 29. 7. 2024
Exkluzívne Kamila: Autizmus mi diagnostikovali až v 19 rokoch, vtedy mi padol obrovský kameň zo srdca (príbeh) Tamara Eliašová 24. 6. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici