Slovan prehral v Madride so cťou. Skvelý Strelec skóroval, Weiss ml. sa nečakane vrátil do hry Peter Matis 11. 12. 2024
Weissa s trénerom Atlética spája výnimočná vec. O oporách Slovana rozhodnú najbližšie hodiny Marián Červenka 10. 12. 2024
Tréner Atlética Madrid: Obdivujem Weissa. Slovan má kvalitu, nehodnotím ho podľa počtu bodov TASR 10. 12. 2024
Tréner Žiliny sa ospravedlňoval Weissovi: Mrzí ma iba jedna vec, a to psychopati z Bratislavy Adam Dudiak 8. 12. 2024
Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on Adam Dudiak 9. 7. 2024
Kmotrík: Témou bol aj Hradecký, chceme klenot Žiliny a viac než päť posíl. Liga s Maďarmi? Slovan je za (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 18. 5. 2024
Futbal Hotová vec? Vladimír Weiss má údajne odísť zo Slovana, v hre je lavička zahraničnej reprezentácie Róbert Ďurkáč 8. 5. 2024
Niké liga Zmluvy v Slovane končia 11 hráčom, budúcnosť Kucku je už jasná. Čo bude s Weissom, Kankavom a ďalšími? Adam Dudiak 29. 4. 2024
UEFA EURO 2024 Česi proti Ronaldovi, slovanisti i krajina, s ktorou Weiss siahal na senzáciu. Predstavujeme skupinu F Adam Dudiak 28. 4. 2024
Niké liga Hráči si povedali svoje, Weiss musel zvýšiť hlas. Gašparík: Mali sme zápas vo vlastných rukách, to bol problém TASR 21. 4. 2024
Niké liga Rodrigues: Chcem byť v Slovane, som tu spokojný a šťastný. Verili sme mu, ale zatiaľ sklamal, vravel Weiss Adam Dudiak 15. 4. 2024
Niké liga Získal ďalší titul, no všetko mohlo byť iné. Weiss ukázal na bod zlomu: Už som nemusel byť v Slovane Adam Dudiak 14. 4. 2024
Niké liga Viacerí musia presvedčiť. Weiss: S Kmotríkovcami sme mali veľkú a dobrú debatu. Skautujeme asi 50 hráčov Adam Dudiak 14. 4. 2024
Niké liga V Slovane chcel Kaprálika. Weiss po výhre v Žiline: Mať viac miest v autobuse, vezmem odtiaľto piatich Adam Dudiak 8. 4. 2024
Futbal Rozrástla sa sieň slávy, tréner roka si ocenenie vziať nedá. Najlepšieho Slováka chce aj tréner Barcelony Pavol Kolečanský 20. 3. 2024
Futbal Bývalý reprezentačný kanonier sa vyjadril ku kauze Čavrič: Zavrel si cestu na EURO Milan Špak 20. 3. 2024
Futbal Slovan ešte rieši dve či tri posily. Weiss: Máme varianty navyše. Proti Grazu sa pokúsime o zázrak TASR 18. 2. 2024
Futbal Zázraky sa občas dejú, ale káder je úzky. Weiss: Vlado? Zbytočné, nemal som ho tam posielať TASR 15. 2. 2024
Futbal Kopa chýb a zbytočné inkasovania. Slovan dohrával o jedného menej, v odvete bude potrebovať zázrak TASR 15. 2. 2024
Exkluzívne Každý rok mal lepšie ponuky než od Slovana, zlom nastal cez leto. Čavrič o tom, prečo odišiel do Japonska (rozhovor) Adam Dudiak 8. 2. 2024
Exkluzívne Schalke podpísal na kapote auta, majstrov sveta vyradil rukou. Legende najprv kopačky hodili do koša (príbeh) Adam Dudiak 2. 2. 2024
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta