Takmer odišiel za rekordné peniaze, teraz môže mať problém Slovan i reprezentácia. Čo sa stalo Strelcovi? Adam Dudiak 9. 3. 2025
Weiss ho pre vlasy poslal do béčka. Hrnčár: S Calzonom úplne nesúhlasím, krok ako Pekarík by som nespravil Adam Dudiak 5. 3. 2025
Po MS ho vyhodili, ponuku dostal skôr než Calzona. Weiss: Vlado bol expert. Ale dnes je taký, ako som si vždy prial Adam Dudiak 24. 2. 2025
Mal napísaný list, šiel točiť video, ale zasiahol osud. Weiss ml. exkluzívne rozoberá všetko o konci i návrate (rozhovor) Adam Dudiak 20. 2. 2025
Česi proti Ronaldovi, slovanisti i krajina, s ktorou Weiss siahal na senzáciu. Predstavujeme skupinu F Adam Dudiak 28. 4. 2024
Hráči si povedali svoje, Weiss musel zvýšiť hlas. Gašparík: Mali sme zápas vo vlastných rukách, to bol problém TASR 21. 4. 2024
Rodrigues: Chcem byť v Slovane, som tu spokojný a šťastný. Verili sme mu, ale zatiaľ sklamal, vravel Weiss Adam Dudiak 15. 4. 2024
Niké liga Získal ďalší titul, no všetko mohlo byť iné. Weiss ukázal na bod zlomu: Už som nemusel byť v Slovane Adam Dudiak 14. 4. 2024
Niké liga Viacerí musia presvedčiť. Weiss: S Kmotríkovcami sme mali veľkú a dobrú debatu. Skautujeme asi 50 hráčov Adam Dudiak 14. 4. 2024
Niké liga V Slovane chcel Kaprálika. Weiss po výhre v Žiline: Mať viac miest v autobuse, vezmem odtiaľto piatich Adam Dudiak 8. 4. 2024
Futbal Rozrástla sa sieň slávy, tréner roka si ocenenie vziať nedá. Najlepšieho Slováka chce aj tréner Barcelony Pavol Kolečanský 20. 3. 2024
Futbal Bývalý reprezentačný kanonier sa vyjadril ku kauze Čavrič: Zavrel si cestu na EURO Milan Špak 20. 3. 2024
Futbal Slovan ešte rieši dve či tri posily. Weiss: Máme varianty navyše. Proti Grazu sa pokúsime o zázrak TASR 18. 2. 2024
Futbal Zázraky sa občas dejú, ale káder je úzky. Weiss: Vlado? Zbytočné, nemal som ho tam posielať TASR 15. 2. 2024
Futbal Kopa chýb a zbytočné inkasovania. Slovan dohrával o jedného menej, v odvete bude potrebovať zázrak TASR 15. 2. 2024
Exkluzívne Každý rok mal lepšie ponuky než od Slovana, zlom nastal cez leto. Čavrič o tom, prečo odišiel do Japonska (rozhovor) Adam Dudiak 8. 2. 2024
Exkluzívne Schalke podpísal na kapote auta, majstrov sveta vyradil rukou. Legende najprv kopačky hodili do koša (príbeh) Adam Dudiak 2. 2. 2024
Niké liga Sedembodový náskok nič neznamená, krotí Weiss. Uznanie dostal aj od veliteľa Dunajskej Stredy TASR 17. 12. 2023
Futbal Weiss avizuje hráčske zmeny: Chceme priviesť aspoň troch, niektorí odídu. Čavričov kontrakt je na stole TASR 15. 12. 2023
Exkluzívne Trnave chýba futbalový gazda, Slovan šibal prútikom. Goffa: Weiss už len chváli, zmizla aj primadona Adam Dudiak 15. 12. 2023
Futbal Zbytočná červená, na rozlúčku so skupinou prehra. Slovan si v európskej jari zahrá šestnásťfinále Adam Dudiak 14. 12. 2023
FOTO: V obci Brehy zrazil kamionista ženu. „Bola to moja mama, vodičovi namerali 2,5 promile alkoholu,“ napísal nám syn
Obchodný reťazec u susedov zaviedol novinku. Špeciálnu hodinu pre nakupujúcich zvažujú aj na Slovensku
Kozmetický gigant sťahuje z predaja obľúbený pleťový krém. Môže obsahovať látku, ktorá spôsobuje rakovinu
Obchodný reťazec u susedov zaviedol novinku. Špeciálnu hodinu pre nakupujúcich zvažujú aj na Slovensku
VIDEO: Hrozivý nález pri obci Vydrany. Poľovník objavil pri lesnej ceste telo ženy, ktorá má na trupe bodnú ranu
Najväčší podvod v histórii lotérie: Výherca gigantického jackpotu prišiel na spôsob, ako zaručiť výhru
Kozmetický gigant sťahuje z predaja obľúbený pleťový krém. Môže obsahovať látku, ktorá spôsobuje rakovinu
VIDEO: Hrozivý nález pri obci Vydrany. Poľovník objavil pri lesnej ceste telo ženy, ktorá má na trupe bodnú ranu
Najväčší podvod v histórii lotérie: Výherca gigantického jackpotu prišiel na spôsob, ako zaručiť výhru