Slovan prehral v Madride so cťou. Skvelý Strelec skóroval, Weiss ml. sa nečakane vrátil do hry Peter Matis 11. 12. 2024
Weissa s trénerom Atlética spája výnimočná vec. O oporách Slovana rozhodnú najbližšie hodiny Marián Červenka 10. 12. 2024
Tréner Atlética Madrid: Obdivujem Weissa. Slovan má kvalitu, nehodnotím ho podľa počtu bodov TASR 10. 12. 2024
Tréner Žiliny sa ospravedlňoval Weissovi: Mrzí ma iba jedna vec, a to psychopati z Bratislavy Adam Dudiak 8. 12. 2024
Viem, že nenávidíš Ronalda, ale nebude to také zlé. Ako Škrtel odmietol Barcelonu, Juventus a v Trnave Slovan Adam Dudiak 8. 12. 2024
Zostava, ktorá vybojovala Ligu majstrov, nestačila. Weiss: Výsledok beriem na seba. Niektorí nevyužili dôveru TASR 7. 12. 2024
Čo povedal Guardiola nemusí byť pravda. Rozmyslel si Weiss ml. koniec? Verejnosť sa dočká definitívy Adam Dudiak 1. 12. 2024
Futbal Z dediny do Ligy majstrov: Tichý Afričan vystrájal, aby mu dovolili hrať za Slovan. Dnes ďakuje Weissovi Adam Dudiak 28. 11. 2024
Futbal AC kvôli nemu poslalo do Bratislavy i Zlatanovu pravú ruku. Marcelli chcel odísť, ale Slovanu sa to neoplatilo Adam Dudiak 26. 11. 2024
Futbal Barsegjan ďakoval publiku. Weiss: Výborný futbal. Z výsledku sme smutní, ale z predvedenej hry nie Adam Dudiak 26. 11. 2024
Futbal Kucku čaká vysnívaný duel proti AC Milánu: Verím, že uchmatneme bod Marián Tomčák 25. 11. 2024
Futbal Weiss st. na rovinu: Vlado sa možno vráti. Jeho koniec bol unáhlený, zavážili emócie Adam Dudiak 25. 11. 2024
Exkluzívne Otec sa smial, ako taký drevák môže hrať za AC. Kuco spáva so zalepenými ústami a podpisuje aj päťeurovky (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 22. 11. 2024
Futbal Celá šatňa plakala: Weiss st. prezradil, kedy jeho syn oznámil spoluhráčom, že končí Peter Matis 13. 11. 2024
Futbal Odpisovaného označil za najlepšieho, ale iní zas vedia hrať lepšie. Weiss chválil, ale i vytýčil problémy Adam Dudiak 6. 11. 2024
Futbal Weiss: Girona udivila celú Európu. No máme ju prečítanú a pokúsime sa prekvapiť TASR 21. 10. 2024
Futbal Ponuku dostal. Weiss o svojej i synovej budúcnosti: Vlado je ako ja. Možno sa vyspí a zmení názor Adam Dudiak 6. 10. 2024
Futbal Weiss ml. je v stopercentnom zdravotnom stave, zdôrazňuje lekár Slovana. Prečo teda končí? Adam Dudiak 5. 10. 2024
Futbal Vladimír Weiss zrejme odohral svoj posledný zápas. Výnimočný talent, hovorí odborník Ladislav Žigo 2. 10. 2024
Futbal Tajomstvo Weissovho darčeku odhalené. Britské médiá prezradili, čo bolo v krabici, ktorú dal Guardiolovi Milan Špak 2. 10. 2024
Futbal Do City by ho zobral okamžite. Guardiola: Weiss mi povedal, že toto bol jeho posledný zápas v kariére Adam Dudiak 2. 10. 2024
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta