Weiss st. na rovinu: Vlado sa možno vráti. Jeho koniec bol unáhlený, zavážili emócie Adam Dudiak 25. 11. 2024
Otec sa smial, ako taký drevák môže hrať za AC. Kuco spáva so zalepenými ústami a podpisuje aj päťeurovky (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 22. 11. 2024
Celá šatňa plakala: Weiss st. prezradil, kedy jeho syn oznámil spoluhráčom, že končí Peter Matis 13. 11. 2024
Odpisovaného označil za najlepšieho, ale iní zas vedia hrať lepšie. Weiss chválil, ale i vytýčil problémy Adam Dudiak 6. 11. 2024
Futbal Ponuku dostal. Weiss o svojej i synovej budúcnosti: Vlado je ako ja. Možno sa vyspí a zmení názor Adam Dudiak 6. 10. 2024
Futbal Weiss ml. je v stopercentnom zdravotnom stave, zdôrazňuje lekár Slovana. Prečo teda končí? Adam Dudiak 5. 10. 2024
Futbal Vladimír Weiss zrejme odohral svoj posledný zápas. Výnimočný talent, hovorí odborník Ladislav Žigo 2. 10. 2024
Futbal Tajomstvo Weissovho darčeku odhalené. Britské médiá prezradili, čo bolo v krabici, ktorú dal Guardiolovi Milan Špak 2. 10. 2024
Futbal Do City by ho zobral okamžite. Guardiola: Weiss mi povedal, že toto bol jeho posledný zápas v kariére Adam Dudiak 2. 10. 2024
Futbal Weiss: Všetko sa raz začína a raz končí, to je môj i Vladov prípad. V najbližších dňoch uvidím, čo ďalej Adam Dudiak 2. 10. 2024
Futbal Slovan nastúpi proti jednému z najlepších tímov sveta. Štart najväčšej hviezdy Manchestru City je otázny TASR 30. 9. 2024
Futbal Slovan kvôli City cestoval na ligu lietadlom. Weiss: Ak nám ľudia po zápase zatlieskajú, budem spokojný TASR 28. 9. 2024
Niké liga Podaril sa im skoro taký zázrak ako nám, chválil Weiss Ružomberok. Od Slovanistov dostal darček na celý život TASR 22. 9. 2024
Futbal Strojca zázrakov slovenského futbalu. Už legendárny Vladimír Weiss starší oslavuje 60. narodeniny TASR 22. 9. 2024
Futbal Dostali sme školu futbalu a môžeme byť radi, že len päťku. Weiss vedel, že jeho šanca mohla zmeniť duel TASR 18. 9. 2024
Futbal Wimmer strelil krásny gól, Takáč pochytal mnoho. Celtic však Slovanu v Lige majstrov ukázal realitu Adam Dudiak 18. 9. 2024
Exkluzívne Pod Vladom už v Celticu lietali stoličky i poháre. Škóti na kombo Weiss a Kmotrík určite nezabudli, vraví legenda (rozhovor) Adam Dudiak 18. 9. 2024
Futbal Slovan do Glasgowa pricestoval v plnej sile: Je tu najlepšia atmosféra na svete, ale my nepodľahneme Tomáš Ďutka 17. 9. 2024
Futbal Som rád, že otec je zdravý a ide s nami. Ale bez neho to na lavičke bolo pokojnejšie, žartoval Weiss ml. TASR 17. 9. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici