Weiss st. na rovinu: Vlado sa možno vráti. Jeho koniec bol unáhlený, zavážili emócie Adam Dudiak 25. 11. 2024
Otec sa smial, ako taký drevák môže hrať za AC. Kuco spáva so zalepenými ústami a podpisuje aj päťeurovky (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 22. 11. 2024
Celá šatňa plakala: Weiss st. prezradil, kedy jeho syn oznámil spoluhráčom, že končí Peter Matis 13. 11. 2024
Takáč exkluzívne: Prestup do Slovana nebol môj sen. No už po mesiaci viem, že ho nikdy nebudem ľutovať (rozhovor) Adam Dudiak 7. 9. 2024
V akej zostave nastúpi Slovan? Niektorí mi dali otáznik, vypýtali si miesto v základe, netajil Weiss TASR 27. 8. 2024
Weiss pred bojom o LM: Nemôžeme zájsť ani na kávu. Neberiem to ako zápas desaťročia, skôr šancu splniť sľub TASR 27. 8. 2024
Futbal Svadba z rozumu? Geniálna, aj legendy to spravili. Jedna vec, a brankár Slovana by bol svetový Adam Dudiak 16. 8. 2024
Futbal Weiss už so sídliskom dokázal to, čo Slovan ešte nikdy. „Belasých“ čakajú zápasy o peniaze, aké menia životy Adam Dudiak 15. 8. 2024
Futbal Angažovať Šporara stráca zmysel. Nový útočník musí rešpektovať, že Strelec je číslo jeden, vraví Weiss Adam Dudiak 8. 8. 2024
Futbal Naposledy to proti Cyperčanom bola blamáž. Weiss: Aj my o niečom snívame. Tento zápas ukáže, na čom sme TASR 6. 8. 2024
Futbal Weiss: V tomto je Kucka jeden z najlepších v Európe. A takýto Strelec bude prvou voľbou aj v reprezentácii TASR 10. 7. 2024
Futbal Dobrý brankár príde už v sobotu, Šporar má záujem. Slovan sľubuje v základe šesť až osem Slovákov Adam Dudiak 9. 7. 2024
Futbal Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on Adam Dudiak 9. 7. 2024
Exkluzívne Kmotrík: Témou bol aj Hradecký, chceme klenot Žiliny a viac než päť posíl. Liga s Maďarmi? Slovan je za (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 18. 5. 2024
Niké liga Weissov koniec v Slovane a odchod do Azerbajdžanu? Klub všetko vysvetlil Adam Dudiak 8. 5. 2024
Futbal Hotová vec? Vladimír Weiss má údajne odísť zo Slovana, v hre je lavička zahraničnej reprezentácie Róbert Ďurkáč 8. 5. 2024
Niké liga Zmluvy v Slovane končia 11 hráčom, budúcnosť Kucku je už jasná. Čo bude s Weissom, Kankavom a ďalšími? Adam Dudiak 29. 4. 2024
UEFA EURO 2024 Česi proti Ronaldovi, slovanisti i krajina, s ktorou Weiss siahal na senzáciu. Predstavujeme skupinu F Adam Dudiak 28. 4. 2024
Niké liga Hráči si povedali svoje, Weiss musel zvýšiť hlas. Gašparík: Mali sme zápas vo vlastných rukách, to bol problém TASR 21. 4. 2024
Niké liga Rodrigues: Chcem byť v Slovane, som tu spokojný a šťastný. Verili sme mu, ale zatiaľ sklamal, vravel Weiss Adam Dudiak 15. 4. 2024
Niké liga Získal ďalší titul, no všetko mohlo byť iné. Weiss ukázal na bod zlomu: Už som nemusel byť v Slovane Adam Dudiak 14. 4. 2024
Niké liga Viacerí musia presvedčiť. Weiss: S Kmotríkovcami sme mali veľkú a dobrú debatu. Skautujeme asi 50 hráčov Adam Dudiak 14. 4. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici