Mama dvoch detí s autizmom: Už sa nechceme skrývať. Vytvorili sme miesto, aké nám na Slovensku chýbalo (rozhovor) Tamara Eliašová 21. 11. 2024
Môže chrípka počas tehotenstva prispieť k vzniku autizmu u dieťaťa? Vedci poukázali na možné súvislosti Ľubomíra Ivanková 18. 11. 2024
Kamila: Autizmus mi diagnostikovali až v 19 rokoch, vtedy mi padol obrovský kameň zo srdca (príbeh) Tamara Eliašová 24. 6. 2024
Treba ich prebaľovať, prezliekať a kŕmiť. Rodina s dvomi dospievajúcimi autistami potrebuje pomoc Ivana Krejčová 29. 4. 2024
Mama autistu: Keď sa smeje, tak akoby to bolo naposledy. Nerieši ľudí ani okolie a to mu niekedy závidím (príbeh) Lucia Tužáková 31. 3. 2024
Má syna s autizmom: Bála sa reakcií okolia, tak radšej nechodila ani von. Na istý čas sa rozišli aj s manželom Andrea Horváthová 18. 11. 2023
Vychovávať autistické dieťa je náročné. Rodičia nám porozprávali, ako zvládajú ťažké chvíle Mária Schumerová 21. 5. 2023
Školstvo Realita inklúzie na Slovensku: Ukrajinec už dva roky neúspešne hľadá školu pre dcéru s autizmom Andrea Šprochová 27. 3. 2023
Reflex Veľká bojovníčka Barborka: Napriek autizmu sa jej darí vo všetkom, do čoho sa pustí Rebeka Kosečeková 26. 6. 2021
Autizmus Prielom v medicíne: Vedci už dokážu na sto percent predpovedať niektoré druhy autizmu Karol Chren 1. 2. 2021
Exkluzívne Mám Aspergera a toto sú veci, ktoré mi prekážajú. Odborníčky radia, ako rozumieť autistickým deťom Katarína Kiššová 16. 7. 2020
Covid-19 Štúdia znovu dokázala, že vakcína proti osýpkam nespôsobuje autizmus Róbert Ďurkáč 7. 3. 2019
Autizmus Chlapec trpiaci autizmom postavil najväčšiu lego repliku Titanicu na svete patrik galajda 17. 4. 2018
Bielidlo Na internete našla falošný liek na autizmus. Dcére chcela dať vypiť bielidlo patrik galajda 15. 2. 2018
Reflex Lenka sa od syna bojí odísť aj do obchodu. Reálne má dvanásť rokov, mentálne tri Zuzana Gálisová 9. 12. 2017
Reflex Príbeh inej rodiny: Lipkovci dali domov deťom, ktoré nemajú rodičov Zuzana Gálisová 14. 11. 2017
Autizmus Otec dal svojej dcére darček, ktorý robí radosť aj cudzím deťom. Stál ho milióny radoslav kozak 8. 8. 2017
Autizmus Autistický chlapec videl naživo obľúbenú kapelu. Jeho reakcia topí srdcia markiza.sk 26. 4. 2016
Coco Bradford Autistické dievčatko po troch rokoch mlčania prehovorilo. Tu sú jej prvé slová Ivan Čerňanský 31. 1. 2016
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici