Deň s Nadáciou Markíza: Vyzbieraná čiastka pomôže s výstavbou detského psychiatrického stacionára Jarmila Kováčová 8. 12. 2023
Deň s Nadáciou Markíza má za sebou jubilejný 10. ročník. Vyzbierali sme rekordnú sumu TVNOVINY.sk 8. 12. 2023
Psychiatrická klinika v Martine nemá dostatok lôžok pre choré deti. Aj vďaka vám im môžeme pomôcť Denisa Czibulka 8. 12. 2023
Zasiahnuť to môže aj dieťa žijúce v láske a harmónii. Deň s Nadáciou Markíza sa zameral na trápenie detskej duše TVNOVINY.sk 7. 12. 2023
Má syna s autizmom: Bála sa reakcií okolia, tak radšej nechodila ani von. Na istý čas sa rozišli aj s manželom Andrea Horváthová 18. 11. 2023
Hovorme o duši: Mentálne problémy trápia čoraz viac ľudí, chceme o nich informovať otvorene a pravdivo TVNOVINY.sk 15. 11. 2023
Od trinástich trpela depresiami: Hovorila som si, že som sa nemala narodiť. Keby mi nepomohli, dnes som už mŕtva Lucia Tužáková 15. 11. 2023
Hovorme o duši Úzkosti, depresívne myšlienky a sebapoškodzovanie. Dievča svoje problémy tajilo, až kým ju nehospitalizovali Denisa Czibulka 13. 11. 2023
Deň s nadáciou Markíza Nadácia Markíza pomôže deťom s duševným trápením. Aj vďaka našim divákom dokážeme neuveriteľné veci Teleráno 13. 11. 2023
Deň s nadáciou Markíza Blíži sa každoročný Deň s Nadáciou Markíza. Kľúčom pre šťastnú budúcnosť, je šťastné detstvo našich detí, hovorí Henrich Krejča Teleráno 9. 11. 2023
Reportáže Reflex Sami si prešli peklom, teraz pomáhajú iným. Práca peer konzultantov je nedoceniteľná Denisa Czibulka 9. 11. 2023
Deň s nadáciou Markíza Mysleli si, že je to len pubertou. Za uzatváraním mladého dievčaťa sa skrývali vážne duševné ťažkosti Denisa Czibulka 30. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Čoraz viac detí trápia vážne psychické problémy. Nadácia Markíza v minulom roku pre ne vyzbierala 90-tisíc eur Denisa Czibulka 28. 10. 2023
Reflex Je skvelou študentkou a chce ísť v šľapajach rodičov. Dievča nám vyrozprávalo, ako si viackrát siahlo na život Denisa Czibulka 27. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Nadácia Markíza pomôže deťom v oblasti duševného zdravia. Slovensko v tomto smere zaspalo dobu, hovorí riaditeľ Ligy za duševné zdravie Teleráno 24. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Biele srdce na modrom pozadí. Zaregistrovali ste ho aj vy? TV Markíza 24. 10. 2023
Deň s nadáciou Markíza Deň s Nadáciou Markíza: Výťažok pomôže riešiť problémy detskej duše TV Markíza 1. 12. 2022
Deň s nadáciou Markíza Aj Fero Joke a Zuzana Čimová vyhľadali psychológa: Zaujímajte sa o ľudí okolo seba a nehanbite sa hovoriť o problémoch TVNOVINY.sk 1. 12. 2022
Deň s nadáciou Markíza Deň s Nadáciou Markíza odštartoval: Pomôžte nám sprístupniť deťom pomoc, ktorú potrebujú markiza.sk 1. 12. 2022
Reflex Problémy detskej duše sú na Slovensku zanedbávané. Známe tváre sa rozhodli pomôcť Jarmila Kováčová 30. 11. 2022
Deň s nadáciou Markíza Zuzana Kubovčíková Šebová: Ak by deti potrebovali psychológa, neváhala by som markiza.sk 28. 11. 2022
Deň s nadáciou Markíza Doba je náročná a trpia aj deti. Deň s Nadáciou Markíza sa tento rok opäť zameria na duševné zdravie mladých TV Markíza 28. 11. 2022
Deň s nadáciou Markíza Roman Juraško sa zdôveril s traumou z detstva: Je dôležité rozprávať sa s deťmi TVNOVINY.sk 21. 11. 2022
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici