Jedenásty ročník Dňa s Nadáciou Markíza: Rekordná suma 150-tisíc eur poputuje deťom, ktoré to najviac potrebujú Michaela Petrášová 5. 12. 2024
Drogy, sebapoškodzovanie a neláska v rodine. Mladé dievča si po liečbe na psychiatrii myslelo, že má vyhraté, no opak bol pravdou Denisa Czibulka 4. 12. 2024
Šikana jej na duši zanechala hlboké jazvy. Spomienky z detstva ovplyvňujú život mladej ženy aj v dospelosti Natália Babicová 4. 12. 2024
Mladí ľudia cítia stres a úzkosť. Prah dospelosti je pre mnohých životnou skúškou Teleráno 1. 12. 2024
Deň s Nadáciou Markíza odštartoval: Pomôžte nám sprístupniť deťom pomoc, ktorú potrebujú markiza.sk 1. 12. 2022
Problémy detskej duše sú na Slovensku zanedbávané. Známe tváre sa rozhodli pomôcť Jarmila Kováčová 30. 11. 2022
Zuzana Kubovčíková Šebová: Ak by deti potrebovali psychológa, neváhala by som markiza.sk 28. 11. 2022
Deň s nadáciou Markíza Doba je náročná a trpia aj deti. Deň s Nadáciou Markíza sa tento rok opäť zameria na duševné zdravie mladých TV Markíza 28. 11. 2022
Deň s nadáciou Markíza Roman Juraško sa zdôveril s traumou z detstva: Je dôležité rozprávať sa s deťmi TVNOVINY.sk 21. 11. 2022
Zdravie Keď ju prepadla úzkosť, prehltla tabletku, pretože musela fungovať. Dostala som sa do začarovaného kruhu, hovorí Alica Chantal R. Staruch 10. 11. 2022
Deň s nadáciou Markíza Ambasádor Dňa s Nadáciou Markíza Dano Očenáš: Najhoršie je, keď si rodičia ventilujú svoje ambície cez dieťa markiza.sk 8. 11. 2022
Deň s nadáciou Markíza Doba je náročná a trpia aj deti. Nadácia Markíza sa tento rok zamerala na duševné zdravie mladých markiza.sk 7. 11. 2022
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta