Weiss st. na rovinu: Vlado sa možno vráti. Jeho koniec bol unáhlený, zavážili emócie Adam Dudiak 25. 11. 2024
Otec sa smial, ako taký drevák môže hrať za AC. Kuco spáva so zalepenými ústami a podpisuje aj päťeurovky (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 22. 11. 2024
Celá šatňa plakala: Weiss st. prezradil, kedy jeho syn oznámil spoluhráčom, že končí Peter Matis 13. 11. 2024
Tréner najväčšieho rivala Slovana o Weissovi: Na ihrisku som ho nemusel, v šatni by som ho chcel Richard Jančiar 17. 10. 2024
Ponuku dostal. Weiss o svojej i synovej budúcnosti: Vlado je ako ja. Možno sa vyspí a zmení názor Adam Dudiak 6. 10. 2024
Weiss ml. je v stopercentnom zdravotnom stave, zdôrazňuje lekár Slovana. Prečo teda končí? Adam Dudiak 5. 10. 2024
Vladimír Weiss mladší sa rozhodol. Kapitán belasých už svojmu tímu na ihrisku nepomôže Milan Špak 4. 10. 2024
Futbal Vladimír Weiss zrejme odohral svoj posledný zápas. Výnimočný talent, hovorí odborník Ladislav Žigo 2. 10. 2024
Futbal Do City by ho zobral okamžite. Guardiola: Weiss mi povedal, že toto bol jeho posledný zápas v kariére Adam Dudiak 2. 10. 2024
Futbal Weiss: Všetko sa raz začína a raz končí, to je môj i Vladov prípad. V najbližších dňoch uvidím, čo ďalej Adam Dudiak 2. 10. 2024
Exkluzívne Weiss bol na úrovni Hazarda a lepší než De Bruyne, spomína odchovanec City, ktorý bránil všetkých troch (rozhovor) Adam Dudiak 30. 9. 2024
Futbal Wimmer strelil krásny gól, Takáč pochytal mnoho. Celtic však Slovanu v Lige majstrov ukázal realitu Adam Dudiak 18. 9. 2024
Futbal Som rád, že otec je zdravý a ide s nami. Ale bez neho to na lavičke bolo pokojnejšie, žartoval Weiss ml. TASR 17. 9. 2024
Futbal Ak Weiss, Kucka a spol. udržia emócie na uzde, môžu prekvapiť. Ľubomír Moravčík vie, kde je slabina Celticu TASR 17. 9. 2024
Futbal Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on Adam Dudiak 9. 7. 2024
Futbal Som viac-menej rozhodnutý. Vladimír Weiss ml. uzavrel otázku o svojej budúcnosti Adam Dudiak 2. 7. 2024
Exkluzívne Kmotrík: Témou bol aj Hradecký, chceme klenot Žiliny a viac než päť posíl. Liga s Maďarmi? Slovan je za (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 18. 5. 2024
Niké liga Zmluvy v Slovane končia 11 hráčom, budúcnosť Kucku je už jasná. Čo bude s Weissom, Kankavom a ďalšími? Adam Dudiak 29. 4. 2024
Futbal Tréner Ján Kozák starší sa vrátil k neslávne známej kauze. Označil iniciátora, ten sa bráni Matej Babic 19. 4. 2024
Niké liga Viacerí musia presvedčiť. Weiss: S Kmotríkovcami sme mali veľkú a dobrú debatu. Skautujeme asi 50 hráčov Adam Dudiak 14. 4. 2024
Futbal Kariéru dobrovoľne nevymení za nič iné, ale takto by to ďalej nešlo. Weiss ml. o konci: Budem tvrdohlavý Adam Dudiak 14. 4. 2024
Futbal Zázraky sa občas dejú, ale káder je úzky. Weiss: Vlado? Zbytočné, nemal som ho tam posielať TASR 15. 2. 2024
Futbal Slovan bez svojej opory až do konca roka: Futbal sa nedá hrať donekonečna, vraví Weiss TASR 6. 12. 2023
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici