Po prekvapivom návrate učinil nečakané rozhodnutie. Dovolenka mi prospela, tvrdí Weiss ml. Peter Matis 12. 12. 2024
Troška sme ich zatlačili, Vlado si oddýchol a je späť. Strelec si výkon v Madride pochvaľoval (+ FOTOGALÉRIA) TASR 11. 12. 2024
Slovan prehral v Madride so cťou. Skvelý Strelec skóroval, Weiss ml. sa nečakane vrátil do hry Peter Matis 11. 12. 2024
Čo povedal Guardiola nemusí byť pravda. Rozmyslel si Weiss ml. koniec? Verejnosť sa dočká definitívy Adam Dudiak 1. 12. 2024
VIDEO: Najskôr rozhodol, potom spustil roztržku. Weiss po červenej karte ukázal provokatívne gesto Róbert Ďurkáč 7. 5. 2023
Nominácia bez Weissa pobúrila bývalé opory reprezentácie. Šebo volá po konci Calzonu Pavol Kolečanský 14. 3. 2023
Spoznali sme najlepšieho hráča Fortuna ligy za rok 2022. Zverejnili aj nominácie na celkového Futbalistu roka TASR 8. 3. 2023
Futbal Weiss pred ME: Uvidíme, či ma tréner povolá, jeho rozhodnutie budem rešpektovať Róbert Ďurkáč 12. 5. 2021
Futbal Weiss a Hubočan sa vracajú do reprezentačného tímu, Škrtel je medzi náhradníkmi Michal Lukačovič 3. 11. 2020
Futbal Futbalista Slovana mal mať pozitívny test na COVID-19. Nastúpia belasí v Lige majstrov? Róbert Ďurkáč 17. 8. 2020
Futbal Čerstvý slovanista Weiss musí ísť na operáciu. Po návrate chce byť kapitánom Karol Chren 27. 2. 2020
Futbal Uvidíme ešte Vlada Weissa v reprezentácii? Kouč Pavel Hapal naznačil viac Róbert Ďurkáč 5. 11. 2019
Futbal Na Weissov údajný koniec v reprezentácii už zareagoval aj kouč Pavel Hapal Katarína Ács 21. 11. 2018
Futbal Posledný do partie: Na odchod Jána Kozáka zareagoval už aj Vladimír Weiss Michal Lukačovič 20. 10. 2018
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta