Weiss st. na rovinu: Vlado sa možno vráti. Jeho koniec bol unáhlený, zavážili emócie Adam Dudiak 25. 11. 2024
Otec sa smial, ako taký drevák môže hrať za AC. Kuco spáva so zalepenými ústami a podpisuje aj päťeurovky (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 22. 11. 2024
Celá šatňa plakala: Weiss st. prezradil, kedy jeho syn oznámil spoluhráčom, že končí Peter Matis 13. 11. 2024
Tréner najväčšieho rivala Slovana o Weissovi: Na ihrisku som ho nemusel, v šatni by som ho chcel Richard Jančiar 17. 10. 2024
Taký rozhovor ešte nedal. O ponukách z veľkoklubov, škandáloch i reprezentácii. Weiss ml. mapuje kariéru Adam Dudiak 4. 10. 2023
VIDEO: Oprávnená kritika? Weiss predviedol diskutabilný zákrok, za ten istý však bol súper vylúčený Róbert Ďurkáč 28. 9. 2023
Prehrávať ako favorit je zložité, Čavrič ukázal dôležitosť. Weiss: Chceli sme tri body a tie máme TASR 21. 9. 2023
Exkluzívne Slovan vyzvú rybári či opravári lodí, ktorí chceli za 20 oviec kúpiť Ronalda. Weiss ml. prehovoril o návrate Adam Dudiak 16. 9. 2023
Európska liga UEFA Weiss: To by chýbalo každému. Slovan do boja o EL s Vladom mladším, no aj tak citeľne oslabený TASR 23. 8. 2023
Futbal Slovan čaká pred horkokrvnými izraelskými fanúšikmi kľúčový duel. Weiss: Bude to boj o život Peter Filo 14. 8. 2023
Futbal Slovan bude bez Weissa ml. aj v odvete. Pre tento dôvod s tímom neodcestoval do Izraela Peter Matis 13. 8. 2023
Niké liga Vladimír Weiss chce využiť prvý mečbal a na horúcej pôde uspieť. Opora Slovana si rypla aj do Trnavy Matej Babic 24. 7. 2023
Futbal Nešťastná remíza. Nič proti rozhodcovi, ale... Weiss st.: Klobúk dole, že sme to o desiatich ubehali TASR 12. 7. 2023
Futbal Nikto ma neurazil ako Calzona. Vlado Weiss reaguje na trénerove slová, že odmietol reprezentáciu Róbert Ďurkáč 9. 6. 2023
Futbal Najlepším futbalistom Fortuna ligy sa podľa hráčov iných tímov stal Vladimír Weiss mladší TASR 19. 5. 2023
Fortuna liga VIDEO: Titulky zapĺňa aj pozitívnymi momentmi. Sólo Vlada Weissa ovládlo anketu Gól mesiaca Róbert Ďurkáč 10. 5. 2023
Fortuna liga Ďalšia belasá radosť. Ivan Kmotrík prehovoril o budúcnosti Vladimíra Weissa mladšieho Adam Dudiak 9. 5. 2023
Futbal VIDEO: Najskôr rozhodol, potom spustil roztržku. Weiss po červenej karte ukázal provokatívne gesto Róbert Ďurkáč 7. 5. 2023
Futbal Nominácia bez Weissa pobúrila bývalé opory reprezentácie. Šebo volá po konci Calzonu Pavol Kolečanský 14. 3. 2023
Fortuna liga Spoznali sme najlepšieho hráča Fortuna ligy za rok 2022. Zverejnili aj nominácie na celkového Futbalistu roka TASR 8. 3. 2023
Futbal Weiss pred ME: Uvidíme, či ma tréner povolá, jeho rozhodnutie budem rešpektovať Róbert Ďurkáč 12. 5. 2021
Futbal Weiss a Hubočan sa vracajú do reprezentačného tímu, Škrtel je medzi náhradníkmi Michal Lukačovič 3. 11. 2020
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici