Vanesa z Extrémnych premien: Hanbila som sa a bola som smutná, radosť mi robilo len jedlo Lucia Tužáková 30. 10. 2024
Každé piate dieťa na Slovenku váži viac, ako by malo. Na vine nie sú len nezdravá strava a nedostatok pohybu Chantal R. Staruch 27. 9. 2024
Šokujúca zmena: Bývalá účastníčka Extrémnych premien priznala, čo bolo pre ňu najťažšie Pavol Borkovič 21. 9. 2024
My ženy Cukor je takmer vo všetkom. Viete, koľko kociek je vo vašich obľúbených potravinách? Katarína Ács 19. 10. 2016
Obezita Reality hviezda vystrájala v plavkách. So svojou postavou sa už zmierila Nikola Teleková 13. 9. 2016
My ženy Dosiahla závratných 127 kíl. Keď sa zasekla vo vani, rozhodla sa pre zmenu aleitmannova 20. 8. 2016
Vedci Slovenskí vedci potešia milovníkov vína. Zistili, na čo ďalšie je dobré červené víno markiza.sk 2. 8. 2016
My ženy Obézne dieťa môže produkovať veľa estrogénu. Chlapcom hrozí zoženštenie Nikola Teleková 13. 6. 2016
My ženy Neuveriteľné premeny jednej ženy. Najskôr anorexia, potom obezita a teraz... markiza.sk 9. 6. 2016
My ženy Tučnieme stále viac a viac. V ktorých krajinách žije najviac obéznych ľudí? Zuzana Gálisová 1. 4. 2016
Video Má luxusné auto, ale nedokáže z neho vystúpiť. Obézny muž baví internet Nikola Teleková 26. 12. 2015
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici