Vanesa z Extrémnych premien: Hanbila som sa a bola som smutná, radosť mi robilo len jedlo Lucia Tužáková 30. 10. 2024
Každé piate dieťa na Slovenku váži viac, ako by malo. Na vine nie sú len nezdravá strava a nedostatok pohybu Chantal R. Staruch 27. 9. 2024
Šokujúca zmena: Bývalá účastníčka Extrémnych premien priznala, čo bolo pre ňu najťažšie Pavol Borkovič 21. 9. 2024
Titi (37) je už taká obézna, že iba leží. Pred rokmi však mala postavu modelky Katarína Ács 15. 1. 2019
Zdravie Ľudí zaujal prípad 300-kilového muža, ktorému pomáhali hasiči: Obéznych Slovákov pribúda Marcel Marcišiak 12. 7. 2018
Zdravie Robota pre ôsmich chlapov: Extrémne obézneho muža prevážali do nemocnice Marcel Marcišiak 10. 7. 2018
My ženy Rodičia ratolesti vykrmujú aj z lásky. Odborníčka dvíha varovný prst Zuzana Gálisová 17. 2. 2018
Klinika S nadváhou nebojujú len ľudia, na špeciálnych klinikách pomáhajú s obezitou psom patrik galajda 20. 1. 2018
My ženy Rebríček najnejzdravších krajín: Slovensko okupuje popredné miesto Zuzana Gálisová 26. 9. 2017
My ženy Obézna speváčka si každý deň písala váhu na ruku. Dnes je to prvotriedna kočka Nikola Teleková 14. 6. 2017
Obezita Vedci bijú na poplach: Obezita globálne narastá, a to najmä u detí radoslav kozak 12. 6. 2017
My ženy Spojila ich extrémna obezita: Spoločne schudli 270 kíl a teraz si povedia áno radoslav kozak 12. 5. 2017
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici