Každé piate dieťa na Slovensku je obézne. Na školách ich začali učiť o zdravom stravovaní Zuzana Fečová 1. 12. 2024
Prosím, nevychovávajte tak svoje deti, odkazuje Michal z Extrémnych premien, ktorého v detstve šikanovali (príbeh) Lucia Tužáková 30. 11. 2024
Vanesa z Extrémnych premien: Hanbila som sa a bola som smutná, radosť mi robilo len jedlo Lucia Tužáková 30. 10. 2024
Každé piate dieťa na Slovenku váži viac, ako by malo. Na vine nie sú len nezdravá strava a nedostatok pohybu Chantal R. Staruch 27. 9. 2024
Fantastická premena: Keď mal 10 rokov, vážil takmer 200 kíl. Schudol na polovicu Jana Habarová 11. 4. 2019
Titi (37) je už taká obézna, že iba leží. Pred rokmi však mala postavu modelky Katarína Ács 15. 1. 2019
Prevoz Morbídne obézny Španiel váži vyše 350 kíl. Prevážať ho museli nákladiakom Jana Habarová 15. 8. 2018
Zdravie Ľudí zaujal prípad 300-kilového muža, ktorému pomáhali hasiči: Obéznych Slovákov pribúda Marcel Marcišiak 12. 7. 2018
Zdravie Robota pre ôsmich chlapov: Extrémne obézneho muža prevážali do nemocnice Marcel Marcišiak 10. 7. 2018
My ženy Rodičia ratolesti vykrmujú aj z lásky. Odborníčka dvíha varovný prst Zuzana Gálisová 17. 2. 2018
Klinika S nadváhou nebojujú len ľudia, na špeciálnych klinikách pomáhajú s obezitou psom patrik galajda 20. 1. 2018
My ženy Rebríček najnejzdravších krajín: Slovensko okupuje popredné miesto Zuzana Gálisová 26. 9. 2017
My ženy Obézna speváčka si každý deň písala váhu na ruku. Dnes je to prvotriedna kočka Nikola Teleková 14. 6. 2017
Obezita Vedci bijú na poplach: Obezita globálne narastá, a to najmä u detí radoslav kozak 12. 6. 2017
My ženy Spojila ich extrémna obezita: Spoločne schudli 270 kíl a teraz si povedia áno radoslav kozak 12. 5. 2017
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta