Troch najvyšších ústavných činiteľov chcú presťahovať. Podľa našich zistení už vybrali prvé adresy Viktor Serebryakov 5. 8. 2024
Klamstvá v politickej antikampani. Smer straší imigrantmi a používa prekrútené výroky politikov Jana Habarová 15. 1. 2020
Streľba v Kyjeve. Paľbu spustili na auto regionálneho politika, jeho syn (†3) zomrel v sanitke Katarína Ács 2. 12. 2019
Radičová: Ak sa nebudeme dožadovať charakterných politikov, tak mám o Slovensko obavy Marcel Marcišiak 13. 3. 2017
Ivan Štefunko: Progresívne Slovensko neplánuje pozbierať politikov z iných strán Marcel Marcišiak 2. 3. 2017
Exkluzívne Kollár: Som hriešnik, ale ak budú chcieť zbúrať kostol, budem ho brániť s mečom v ruke Marcel Marcišiak 30. 1. 2017
Exkluzívne Nicholsonová: Hejteri mi želali rakovinu a odobratie mojich troch detí Marcel Marcišiak 26. 1. 2017
Exkluzívne Predseda KDH Alojz Hlina: V boji o konzervatívneho voliča sa zrazíme s Kollárom a Kotlebom Marcel Marcišiak 19. 1. 2017
Exkluzívne Hrnčiar o kauze Bašternák: Verím štátnym inštitúciám a v elementárnu spravodlivosť Marcel Marcišiak 9. 1. 2017
Exkluzívne Beblavý: Problém slovenskej politiky? Každý chce byť predseda Marcel Marcišiak 28. 12. 2016
Exkluzívne Remišová: Kandidát na župana? V Banskej Bystrici by som si priala Michala Handzuša Marcel Marcišiak 15. 12. 2016
Exkluzívne Bugár: Pravicová vláda by už neexistovala, Fico aspoň dodržuje dohody Marcel Marcišiak 5. 12. 2016
Exkluzívne Ľuboš Blaha: Nebyť našich sociálnych opatrení, tak má Kotleba 35 percent Marcel Marcišiak 30. 11. 2016
Exkluzívne Sulík na margo svojho blogu o Mohamedovi: „Slniečkári“ ma asi nebudú milovať Marcel Marcišiak 31. 10. 2016
Exkluzívne Rybníček: Aby som zmenil Slovensko, potrebujem 30 percent a tri volebné obdobia Marcel Marcišiak 21. 10. 2016
Exkluzívne Flašík o Kaliňákovi: Takto to dopadne, keď človek stratí kontakt s realitou Marcel Marcišiak 14. 10. 2016
Maďarsko Maďarský politik navrhol použiť prasacie hlavy na odstrašenie migrantov Katarína Ács 23. 8. 2016
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí