Gáborík: Na Juraja sa nehnevám, problémy na zväze boli vždy. Ale chalani ich chodili riešiť do kancelárie Adam Dudiak 2. 11. 2024
Gáborík reaguje na Slafkovského kritiku SZĽH: Zbytočne si bral „do huby“ mňa a Hossu Richard Jančiar 22. 10. 2024
Šatan sa vrátil k sporu okolo omilostenia hráčov KHL: Mužstvo sa nedalo zložiť podľa toho, kto koho volil Karol Chren 11. 10. 2024
ANKETA: Gáborík, Handzuš či Kuzminová. Pozrite si, čo si myslia o šanciach Slovákov na Eure športové osobnosti Matej Babic 14. 6. 2024
Nominácia? Verme Craigovi. Slovensko má sľubný tím, ale tieto MS budú iné ako za posledných 10 rokov (anketa) Adam Dudiak 9. 5. 2024
Charitatívna golfová akcia prilákala množstvo hokejistov. Marián Gáborík podpichol Bondru Miroslav Cenko 6. 8. 2023
ANKETA: Gáborík čaká medailu, víťaz je jasný. Valábik o Cehlárikovi s Hrivíkom: Najväčšie sklamanie Adam Dudiak 12. 5. 2023
Inflácia Gáboríkov štadión sa pýši novinkou, ktorú nemá nikto široko-ďaleko. Má im poriadne ušetriť Michal Bujna 23. 10. 2022
Hokej Gáborík: Ako mladému mi sláva stúpla do hlavy, ale veľmi rýchlo som spadol z hrušky Zuzana Gálisová 30. 11. 2021
Hokej Keď končia hokejoví velikáni ako Gáborík: Pozrite si najzaujímavejšie momenty jeho kariéry Matej Babic 10. 11. 2021
Hokej Oficialita prišla až teraz. Marián Gáborík definitívne ukončil hráčsku kariéru Róbert Ďurkáč 4. 11. 2021
Hokej Marián Gáborík si poriadne zanadával. Tieto spomienky mu zdvihli tlak! Róbert Ďurkáč 12. 6. 2020
Marián Gáborík Marián Gáborík prvýkrát o narodení dcérky: „Bol som u zubára, keď Ivke praskla voda“ markiza.sk 28. 5. 2020
Hokej VIDEO: Tatar gólom naštartoval obrat Montrealu, Gáborík vzdal hold Koivuovi Karol Chren 11. 12. 2019
Hokej Manažérmi tímov v rámci All star víkendu Tipsport ligy budú dve obrovské legendy Róbert Ďurkáč 5. 11. 2019
Hokej Ako sa cítili pred premiérou v NHL? Nielen o tom hovorili Marián Gáborík a Boris Valábik Róbert Ďurkáč 22. 10. 2019
MS 2019 Marián Gáborík otvorene o zraneniach, budúcnosti aj šanciach našich na MS Róbert Ďurkáč 10. 5. 2019
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici