Trump prišiel o svoju obľúbenú zábavu: Hranie golfu sa pre neho stalo nebezpečným Nina Baková 12. 10. 2024
Našli rivalitu v novom športe? Mám čo robiť, aby som s Nadalom udržal krok, smeje sa Federer TASR 20. 9. 2024
Dokopy zarobia takmer dve miliardy ročne. Toto je 20 najlepšie platených športovcov planéty Adam Dudiak 19. 2. 2024
Bývalá slovenská tenistka sa zúčastnila dobročinnej akcie. Venuje sa synovi a sleduje výkony Jamrichovej Soňa Kolcunová 12. 12. 2023
Frajer na záver: Americká golfistka sa predviedla v skvelom svetle. Na zdolanie jamky jej stačil jediný úder Miroslav Špaček 10. 12. 2023
Namiesto golfového trávnika ulice mesta. V Košiciach si môžete zahrať „urban golf“ Veronika Krempaská 24. 9. 2023
Golf Charitatívna golfová akcia prilákala množstvo hokejistov. Marián Gáborík podpichol Bondru Miroslav Cenko 6. 8. 2023
Golf Frajer na záver: Škótska golfistka predviedla svoje majstrovstvo. Jamku trafila z náročnej pozície Tomáš Kurilla 4. 8. 2023
Golf VIDEO: Keď basketbalista zavíta na green. Fenomenálnemu Currymu to ide aj mimo palubovky TASR 16. 7. 2023
Životné prostredie Golfisti na Táloch už nevedia, ako ďalej. Na ihrisku pravidelne stretávajú medveďa Ľubomír Fronko 14. 7. 2023
Golf VIDEO: Golfová megahviezda sa konečne dočkala. Na tento úder čakal McIlroy celú kariéru Peter Matis 23. 6. 2023
Frajer na záver Veď to by som dal aj ja, poviete si. Náš dnešný frajer na záver mal neuveriteľnú smolu Miroslav Held 20. 6. 2023
Golf VIDEO: Mať toľko talentu v dvoch športoch nie je fér. Gareth Bale trafil golfovú jamku zo 180 metrov TASR 18. 5. 2023
Frajer na záver Frajer na záver: Na jednu sa usmialo šťastie, druhá mala neuveriteľnú smolu. Golf prináša zaujímavé momenty Miroslav Špaček 23. 2. 2023
Golf Frajer na záver: Brazílsky golfista sa na turnaji v Južnej Kórei predviedol nevídaným úderom Matej Babic 19. 8. 2022
Blesk VIDEO: Blesk udrel do letiacej loptičky. Mladý golfista mal veľké šťastie Jana Habarová 12. 7. 2021
Golf VIDEO: Španielsky hráč predviedol jeden z najkrajších úderov v histórii golfu Karol Chren 11. 11. 2020
Golf Tiger Woods sa definitívne vrátil medzi elitu. Na titul z Masters čakal rekordných 14 rokov Karol Chren 15. 4. 2019
Rory Sabbatini Sabbatini má za sebou prvý turnaj vo farbách Slovenska. Na Sony Open skončil v 4. desiatke Karol Chren 14. 1. 2019
Rory Sabbatini Historický deň pre náš golf: Naturalizovaný Slovák Sabbatini premiérovo štartuje na PGA Tour Karol Chren 9. 1. 2019
Rory Sabbatini Sabbatini chce napodobniť Kuzminovú. Čerstvý držiteľ nášho pasu má šancu už v Tokiu Zuzana Gálisová 20. 12. 2018
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici