Michal z Extrémnych premien: Brali mi desiatu, z tašky mi vyhadzovali veci. Šikanovali ma preto, že sami mali nejaký problém Lucia Tužáková 30. 11. 2024
Vanesa z Extrémnych premien: Hanbila som sa a bola som smutná, radosť mi robilo len jedlo Lucia Tužáková 30. 10. 2024
Šokujúca zmena: Bývalá účastníčka Extrémnych premien priznala, čo bolo pre ňu najťažšie Pavol Borkovič 21. 9. 2024
Psychologička, výživový expert či chirurg. Odborníci z Extrémnych premien prichádzajú s jasným cieľom Natália Bačíková 15. 9. 2024
V Extrémnych premenách schudli 250 kíl! Dva roky po premene vyzerajú takto Nikola Teleková 17. 1. 2019
Historická premena: Ján Hodoň schudol za rok takmer 200 kíl. Vianoce iba prespal a prejedol Zuzana Gálisová 20. 12. 2018
Extrémne premeny Dráma počas chudnutia: V Extrémnych premenách zasahovali lekári markiza.sk 13. 11. 2018
Extrémne premeny Stávka priamo pred kamerou: Ak Marika schudne, čaká ju táto odmena markiza.sk 3. 3. 2018
Chris Powell Chris Powell nie je len výborný tréner: Toto dokáže na podpätkoch markiza.sk 28. 1. 2018
My ženy Silvia schudla v Extrémnych premenách 88 kíl. Boli sme sa pozrieť, ako sa jej darí dnes markiza.sk 22. 11. 2017
My ženy Extrémne premeny z Milana urobili Herkulesa. Stravoval sa aj podľa týchto receptov markiza.sk 15. 11. 2017
Extrémne premeny Manželská kríza Milana z Extrémnych premien: Počas šou ho čakali oddelené spálne markiza.sk 14. 11. 2017
Extrémne premeny Milanovi lekári dávali dva roky života: Získa vďaka Extrémnym premenám svoj život späť? markiza.sk 12. 11. 2017
My ženy Chudnete? Netrápte sa už drastickými diétami, kľúčom je táto jediná vec markiza.sk 8. 11. 2017
My ženy Monika váži 134 kilogramov. Po tomto nechutnom odkaze na internete plakala dva dni markiza.sk 6. 11. 2017
My ženy Tínedžerka Klaudia váži 175 kíl. Prezradila dôvod, pre ktorý začala tak veľa jesť markiza.sk 30. 10. 2017
Vojnové lode NATO obkľúčili čínske plavidlo. Posádka mala zámerne spustiť kotvu, ktorá pretrhla podmorské káble
Prípadu Farárske sa venujeme ďalej. Pozrite si vyhrážky, ktoré prišli našej redaktorke, aj ďalšiu nelegálnu činnosť skupiny
Zelenina, ktorá znižuje riziko infarktu a pomáha s cholesterolom. Vedci poukazujú na jej pozitívne účinky
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia