V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
Aj Ronaldo bol za blázna a dnes vidíte. Prestup k Arabom nie je len o peniazoch, tvrdí Neymar Pavol Kolečanský 17. 8. 2023
Futbal ako biznis. Rebríček 10 najdrahších hráčov, ak by sa prestupové sumy rátali dohromady Adam Dudiak 17. 8. 2023
Arabi kúpili možno najzarábajúcejšiu reklamu. Neymar dostane bežný týždenný plat každú minútu Adam Dudiak 15. 8. 2023
Futbal Zamotaná sága sa dočkala rozuzlenia: Chelsea získala ekvádorský diamant za historickú sumu TASR 14. 8. 2023
Futbal Iniesta sa s Messim v jednom tíme nestretne. Španiel bude v kariére pokračovať inde TASR 8. 8. 2023
Futbal Manchester City získal vytúženú posilu. Gvardiol je najdrahším obrancom v histórii TASR 3. 8. 2023
Niké liga Góly budú musieť dávať iní, Čavrič odchádza. Rusi už zverejnili, koľko Slovanu zaplatia TVNOVINY.sk 17. 7. 2023
Futbal Mbappé rozhádal kabínu a robí všetko pre to, aby sa vykúpil. Prezident PSG: Prečo teda neodíde už teraz? TVNOVINY.sk 10. 7. 2023
Futbal Pred arabskými miliónmi či Messiho Miami uprednostnil Benficu. Majster sveta spečatil transfer TASR 5. 7. 2023
Futbal Mbappé s PSG tak ľahko nevybabre. Francúz dostal od Parížanov prísne ultimátum TASR 5. 7. 2023
Futbal Arsenal by zaplatil hocikoľko. Prestup najdrahšieho Brita v histórii PL je takmer hotový TASR 5. 7. 2023
Niké liga Trenčínu sa vrátil odchovanec: Moja rola bude iná než v minulosti. Prichádzam skúsený TASR 4. 7. 2023
Futbal Chorvát Joško môže byť najdrahší v histórii. Dotiahne Manchester City prestup leta? TASR 3. 7. 2023
Futbal Karim Benzema sa dohodol na zmluve v Saudskej Arábii. Do ligy by mohli pribudnúť aj ďalšie hviezdy TASR 6. 6. 2023
Futbal Žilina mohla na prestupe Škriniara zarobiť, nestalo sa tak. Napriek tomu je pre klub satisfakciou Matej Babic 7. 2. 2023
Futbal Vzhliada k Modričovi, takmer podpísal s rivalom. Supertalent je najdrahším Ukrajincom histórie Matej Babic 17. 1. 2023
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Zelenského mali z Bieleho domu vyhodiť. Experti tvrdia, že Trump chce kapituláciu Ukrajiny a išlo o šikanu
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje