V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
Boženík do veľkoklubu ako hotová vec. Slovák mal absolvovať lekársku prehliadku, zahrá si s legendou Adam Dudiak 1. 2. 2024
Zo Slavie mal zamieriť do Slovana Bratislava. Slovenský reprezentant však prestupuje inam Adam Dudiak 1. 2. 2024
Štvrtá posila s pozoruhodným životopisom. Na Žitný ostrov prichádza odchovanec PSG Adam Dudiak 1. 2. 2024
Niké liga Škrty v kádri na záver prestupového obdobia. Pilier žilinskej obrany odchádza na sever Európy TASR 1. 2. 2024
Futbal Hral za West Ham aj v DAC. Slovenský reprezentant mení klub, podpísal hosťovanie s opciou TASR 28. 1. 2024
Niké liga Na jeseň toho za DAC veľa nenahral. Slovan predstavil prvú posilu do európskej jari TASR 28. 1. 2024
Niké liga Polievka do Slovana? Koniec špekuláciám, Kmotrík prezradil finálny verdikt Adam Dudiak 16. 1. 2024
Exkluzívne PSG? Z 15 najlepších klubov sveta sa na Hancka pýtalo päť. Bude si vyberať z dvoch, tvrdí agent Adam Dudiak 13. 1. 2024
Exkluzívne Jednu z najväčších hviezd ligy čaká veľký prestup. Ktoré destinácie sú v hre? (rozhovor) Adam Dudiak 12. 1. 2024
Futbal Prahol po Reale Madrid, zrazu chce zostať v Paríži. Cirkus okolo Mbappého nemá konca TASR 10. 1. 2024
Niké liga Opora Žiliny prestupuje do Česka. V novom pôsobisku sa stretne s bývalým trénerom reprezentácie Matej Babic 27. 12. 2023
Niké liga Prestup roka v Niké lige? Polievka chce hrať lepšiu súťaž: Majiteľ sľúbil, že v zime môžem odísť Adam Dudiak 17. 12. 2023
Futbal Za pol roka z Dunajskej Stredy do Manchestru United? Bývalý kanonier DAC už predáva auto Adam Dudiak 23. 11. 2023
Exkluzívne Pobaľ sa, ide po teba súkromné lietadlo. Ako Bobček prestúpil do Poľska Adam Dudiak 5. 9. 2023
Exkluzívne Na Spartak prišiel plniť sny, čaká reprezentanta renesancia? Bernát: Nielen Európa. Trnava má, čo iní nie Adam Dudiak 5. 9. 2023
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje