V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
Dlhoročná opora Realu Madrid v Grécku nenaplnila očakávania. Má nadváhu a klub sa ho chce zbaviť Matej Babic 21. 11. 2022
Trhová hodnota Haalanda môže dosiahnuť magickú hranicu. Výrazne by prekonal rekord Neymara Matej Babic 24. 10. 2022
Top fortunaligové prestupy zimy: Ostrostrelec z dediny, posila z Atlética aj odchod do Bundesligy Róbert Ďurkáč 11. 2. 2022
Hokej Ďalší hráč Bratislavy Capitals si našiel nový klub. Žerdev bude pôsobiť v Taliansku Matej Babic 12. 11. 2021
Hokej Kanadský útočník Marc-Olivier Roy sa z Bratislavy Capitals sťahuje do Fínska Matej Babic 11. 11. 2021
Futbal Maďarský supertalent Szoboslai zostáva verný značke. Zo Salzburgu prestúpil do Lipska Karol Chren 17. 12. 2020
Futbal VIDEO: Stanislav Lobotka je už v Taliansku, podstúpil lekárske testy Róbert Ďurkáč 11. 1. 2020
Futbal Črtá sa ďalší veľký prestup? O Róberta Boženíka údajne prejavili záujem tieto kluby Róbert Ďurkáč 5. 12. 2019
Futbal Padla už ústna dohoda: Do Barcelony mieri supertalent so slovenskými koreňmi Róbert Ďurkáč 23. 4. 2019
Futbal Dunajská Streda prišla o svoju najväčšiu hviezdu. Kanonier Bayo si zahrá za slávny Celtic Karol Chren 8. 1. 2019
Futbal Slovenský reprezentant Erik Sabo zmenil v rámci izraelskej ligy dres Róbert Ďurkáč 14. 9. 2018
Futbal Zvrat v príchode Depetrisa do Trnavy, klub jeho príchod nateraz nepotvrdil Róbert Ďurkáč 23. 8. 2018
Futbal Trnava pred kľúčovým duelom EL prišla o ďalšiu oporu, smeruje do zahraničia Róbert Ďurkáč 22. 8. 2018
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Zelenského mali z Bieleho domu vyhodiť. Experti tvrdia, že Trump chce kapituláciu Ukrajiny a išlo o šikanu
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje