V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
Definitívne: Pekarík vymení boj o titul za záchranárske práce. V jeho odchode zo Žiliny má prsty aj Calzona Adam Dudiak 10. 2. 2025
Neudržali mužstvo po kope, boj o titul si sťažili. Nie sme spokojní s druhým miestom, ozýva sa zo Žiliny TASR 6. 2. 2025
Odísť mu nie je súdené: Boženík bol údajne opäť blízko prestupu, miliónová dohoda však padla Peter Matis 5. 2. 2025
Futbal Záujem z La Ligy ani Anglicka nepresvedčil, Strelec ostáva do leta. Weiss prezradil, ktorá ponuka Slovan zaujala Peter Matis 5. 2. 2025
Niké liga Veľký zvrat v hodine dvanástej? Slovan obdržal množstvo ponúk za Strelca, Kmotrík nič nevylučuje Peter Matis 4. 2. 2025
Niké liga Gruzínska tradícia pod Dubňom pokračuje. Dostali sme na neho tip, ozýva sa zo Žiliny TASR 3. 2. 2025
Niké liga Gruzínska stopa už aj v Dunajskej Strede. S DAC chcem hrať európske súťaže, hlási nová posila TASR 1. 2. 2025
Futbal V Holandsku mu to nevyšlo, nehral polroka. Koscelník sa vracia do známych končín TASR 29. 1. 2025
Niké liga Nový šerif v meste, bude ozdobou ligy? Čerstvú posilu Spartaka očarili aj trnavskí fanúšikovia TASR 28. 1. 2025
Futbal Košice pýtali milióny, Bayern odkázal, že nie je Maradona. Legenda tak za drobné odišla do Slovana Adam Dudiak 28. 1. 2025
Futbal Fenerbahce zbrojí do plných: Škriniar má nového spoluhráča. Prichádza rovno od Cristiana Ronalda TASR 27. 1. 2025
Futbal Spáva v stane, Angličania zaňho núkajú veľké peniaze. Ak Slovan prikývne, bude najdrahší v histórii Adam Dudiak 27. 1. 2025
Niké liga Český obranca odchádza z Ružomberka do rodnej krajiny. Cieľom je posunúť sa ďalej TASR 27. 1. 2025
Niké liga Prinesie parametre, aké hľadali. Podbrezová hlási africkú posilu, prichádza reprezentant Kamerunu TASR 23. 1. 2025
Futbal Slovan hľadá konkurenciu pre Strelca, v hľadáčiku má aj reprezentanta zo Sparty. Čo na to Weiss? Adam Dudiak 23. 1. 2025
Hokej Nádej slovenského hokeja mení v zámorí pôsobisko. Luka Radivojevič smeruje do Bostonu TASR 23. 1. 2025
Niké liga V Trnave je kšeftom storočia, agent sľúbil, že ešte udiví celú krajinu. Veľký talent sa vracia na Slovensko Adam Dudiak 23. 1. 2025
Futbal Záujem majú v Chicagu aj materskom Santose. Odchod Neymara zo Saudskej Arábie brzdí jedna vec TASR 22. 1. 2025
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár