Cyklistická legenda Peter Sagan mieri do Let‘s Dance: Aký je jeho život po cyklistike? Pavol Borkovič 26. 1. 2025
VIDEO: Sagana pred Let's Dance trápi minulá víťazka: Tak ako ty do mňa, tak ja do teba, zastrája sa Peter Pavol Kolečanský 20. 1. 2025
VIDEO: Sagan ani po kariére v tréningu nepoľavuje. Pozdáva sa mu exotický šport na vode Miroslav Held 15. 1. 2025
Za oslavu víťazstva pokuta stoviek eur. Nové pravidlo vyvolalo otázky i kritiku Peter Matis 15. 1. 2025
Peter Sagan sa na MS predstaví v dvoch disciplínach. Miestenku dostal aj úradujúci majster Slovenska TASR 2. 8. 2023
Prebojuje sa Sagan na olympiádu v horskej cyklistike? Jeho blízky kamarát to vidí nádejne Peter Matis 31. 7. 2023
Sagan si svoju poslednú Tour užil, ale chcel dosiahnuť viac. Čaká ho ešte bohatý program TASR 23. 7. 2023
Cyklistika Na štarte poslednej etapy 150 cyklistov, najväčším favoritom víťaz spred roka. Peter Sagan sa lúči so „Starou dámou" Matej Babic 23. 7. 2023
Cyklistika Dvanásťročná slovenská rozprávka sa zajtra na Tour skončí: Aké rekordy Sagan vo Francúzsku zanechá? Peter Matis 22. 7. 2023
Cyklistika VIDEO: Pogačar povstal z popola a na záver Vingegaarda porazil. Dán však udržal vedenie TASR 22. 7. 2023
Cyklistika VIDEO: Najtesnejšia etapa ročníka. Mohorič v špurte zdolal na páske Asgreena iba o galusku Karol Chren 21. 7. 2023
Cyklistika Tour de France: Asgreenovi vyšiel únik na výbornú, Sagan sa zmestil do TOP 15 TASR 20. 7. 2023
Cyklistika Vingegaard predviedol v časovke výkon ako z inej planéty a urobil tak rázny krok za obhajobou TASR 18. 7. 2023
Cyklistika Sagan úprimne: Bod zlomu nastal pred tromi rokmi, ale vtedy som bol ešte príliš dobrý Peter Matis 16. 7. 2023
Cyklistika V tieni Mont Blancu Poels zničil Van Aerta. Vingegaard dnes udržal Pogačara pod kontrolou TASR 16. 7. 2023
Cyklistika Sagan na Tour: Nie je to môj najlepší rok, no ľudia aj tak žiadajú autogramy Peter Matis 15. 7. 2023
Cyklistika Kwiatkowski ovládol náročnú etapu na Grand Colombier, Pogačar stiahol manko na Vingegaarda TASR 14. 7. 2023
Cyklistika Odpor Slovákov ku Cavendishovi odsudzuje, od Sagana čakal viac. Velitsova značka bola krôčik od Tour Peter Matis 14. 7. 2023
Cyklistika Niekdajší Saganov veľký rival musel ukončiť kariéru. Dôvod ho bolí i robí vďačným TASR 7. 7. 2023
Cyklistika VIDEO: Philipsen s hetrikom, 38-ročný Cavendish takmer dokázal nemožné. Sagan záver nevyšiel TASR 7. 7. 2023
Cyklistika Tour de France: Pogačar v závere nedal Vingegaardovi šancu. Ten si však berie žltý dres TASR 6. 7. 2023
Tajná dodávka kľúčovej zbrane pre Ukrajinu: Pozornosť vzbudzuje záhadný let amerického vojenského lietadla do Poľska
VIDEO: Najlepší európsky tank na Ukrajine ukázal svoju silu. Jediný Leopard 2 zničil celú ruskú kolónu
FOTO: Partia robotníkov z východu smerovala za prácou. Tragickú nehodu pri Žiline zrejme spôsobil spánok vodiča
Zabudnite na Turecko, Egypt či Chorvátsko. Cestovateľ odporúča miesta, ktoré sa oplatí navštíviť v roku 2025
Manžel zavraždenej učiteľky Márie (†51) zo Spišskej Starej Vsi priznáva, že pri živote ho drží len viera v Boha