Napriek nepriazni osudu ďalší progres, so Saganom plnili titulky. Slovenský projekt bude opäť silnejší (rozhovor) Peter Matis 8. 11. 2024
Sagan už pretekať nemieni: Dnešní cyklisti sú veľmi silní, baví ma jazdiť pre zábavu Peter Matis 27. 10. 2024
Sagana mrzí, aká situácia nastala v cyklistike: Dva roky ma v pelotóne nikto nepozdravil TVNOVINY.sk 25. 10. 2024
Žeby sme po Saganovi toľko čakať nemuseli? Ďalší Slovák v hre o účasť na Tour de France Peter Matis 21. 10. 2024
VIDEO: Pogačar povstal z popola a na záver Vingegaarda porazil. Dán však udržal vedenie TASR 22. 7. 2023
VIDEO: Najtesnejšia etapa ročníka. Mohorič v špurte zdolal na páske Asgreena iba o galusku Karol Chren 21. 7. 2023
Cyklistika Vingegaard predviedol v časovke výkon ako z inej planéty a urobil tak rázny krok za obhajobou TASR 18. 7. 2023
Cyklistika Sagan úprimne: Bod zlomu nastal pred tromi rokmi, ale vtedy som bol ešte príliš dobrý Peter Matis 16. 7. 2023
Cyklistika V tieni Mont Blancu Poels zničil Van Aerta. Vingegaard dnes udržal Pogačara pod kontrolou TASR 16. 7. 2023
Cyklistika Sagan na Tour: Nie je to môj najlepší rok, no ľudia aj tak žiadajú autogramy Peter Matis 15. 7. 2023
Cyklistika Kwiatkowski ovládol náročnú etapu na Grand Colombier, Pogačar stiahol manko na Vingegaarda TASR 14. 7. 2023
Cyklistika Odpor Slovákov ku Cavendishovi odsudzuje, od Sagana čakal viac. Velitsova značka bola krôčik od Tour Peter Matis 14. 7. 2023
Cyklistika Niekdajší Saganov veľký rival musel ukončiť kariéru. Dôvod ho bolí i robí vďačným TASR 7. 7. 2023
Cyklistika VIDEO: Philipsen s hetrikom, 38-ročný Cavendish takmer dokázal nemožné. Sagan záver nevyšiel TASR 7. 7. 2023
Cyklistika Tour de France: Pogačar v závere nedal Vingegaardovi šancu. Ten si však berie žltý dres TASR 6. 7. 2023
Cyklistika Tour de France: V neobyčajne náročnej etape jazdcov grilovali Pyreneje. Žltý dres zmenil majiteľa TASR 5. 7. 2023
Cyklistika Tour de France: Pády v nervóznej koncovke, štvrtú etapu ovládol víťaz tretej. Sagan si polepšil TASR 4. 7. 2023
Cyklistika Tour de France: Etapa číslo tri pre Philipsena. Sagan stratil sľubnú pozíciu na poslednom kilometri TASR 3. 7. 2023
Cyklistika Francúz Lafay vyfúkol etapu Van Aertovi a oblečie si zelený dres. Cofidis má prvý triumf po 15 rokoch TASR 2. 7. 2023
Cyklistika Úvodnú etapu Tour de France okorenil bratský súboj. Z víťazstva sa nakoniec radoval Adam Yates TASR 1. 7. 2023
Vojnové lode NATO obkľúčili čínske plavidlo. Posádka mala zámerne spustiť kotvu, ktorá pretrhla podmorské káble
Prípadu Farárske sa venujeme ďalej. Pozrite si vyhrážky, ktoré prišli našej redaktorke, aj ďalšiu nelegálnu činnosť skupiny
Zelenina, ktorá znižuje riziko infarktu a pomáha s cholesterolom. Vedci poukazujú na jej pozitívne účinky
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia