Prvé dva tréningy na VC Las Vegas ovládol Hamilton. Verstappenovi sa nedarilo podľa predstáv TASR 22. 11. 2024
Jazda pred Veľkou cenou takmer nepustili do krajiny: Mal som na sebe pyžamo, kontrolovali ma hodiny TASR 21. 11. 2024
Mick Schumacher hovoril o vzťahu s otcom. Aké bolo obdobie po jeho tragickej nehode? Richard Jančiar 13. 11. 2024
FOTO: Verstappen ukazuje svoje majstrovstvo. F1 zažíva po rokoch vzrušujúcu sezónu (rozhovor) Matej Babic 10. 11. 2024
Formula 1 Prekvapil tím, s ktorým nikto nerátal. Skvelý výsledok z Brazílie môže Alpinu priniesť štedrý zárobok Matej Babic 4. 11. 2024
Motošport Šprint pred Veľkou cenou Brazílie ovládol Norris. Kvalifikáciu pre ustavičný dážď museli preložiť TASR 2. 11. 2024
Formula 1 Lewis Hamilton bude jazdiť na monoposte legendárneho Sennu. Počas víkendovej VC si uctia pamiatku slávneho Brazílčana TASR 31. 10. 2024
Exkluzívne Sen bol na dosah, no zo dňa na deň mu ho zobrali. Dakar tak skúsi vyhrať inou cestou (rozhovor) Peter Matis 30. 10. 2024
Formula 1 V Mexiku sa z triumfu tešil Sainz, ktorého na pódiu doplnil aj Leclerc. Domáce preteky nevyšli Pérezovi TASR 27. 10. 2024
Motošport Náhla zmena pred Veľkou cenou USA. Automobilová federácia ukrátila jazdcov F1 o bonusové pravidlo TASR 17. 10. 2024
Formula 1 Formula 1 sa vracia na okruhu v USA. Nechá Verstappen zabudnúť na nevydarené obdobie? Matej Babic 17. 10. 2024
Motošport Syn legendárneho Schumachera sa môže vrátiť do seriálu F1. Jeho akvizíciu zvažuje Audi TASR 14. 10. 2024
Motošport Toyota sa po 15 rokoch vracia do seriálu F1. Dohodla sa na spolupráci s Haasom TASR 11. 10. 2024
Motošport Milovaný herec vystrašil fanúšikov: Vyskúšal si profi preteky, takmer sa to skončilo neslávne Peter Matis 8. 10. 2024
Motošport Dobyl historické pódium na Dakare, na štvorkolke ho však už neuvidíme. Varga prekvapivo mení disciplínu Peter Matis 5. 10. 2024
Formula 1 McLaren pokračuje v posilňovaní tímu. Z Red Bullu získal skúseného odborníka a zveril mu dôležitú funkciu TASR 25. 9. 2024
Motošport Moje auto dnes lietalo, bola to zábava, usmieval sa Norris. Verstappenovi dal v cieli 30 sekúnd TASR 22. 9. 2024
Motošport Aha, kde som bol včera a kde dnes. V Singapure sa môže stať veľa, sľúbil Verstappen. Norrisovi však pozeral na chrbát TASR 21. 9. 2024
Motošport Verstappen skončil na tréningu pred VC Singapuru mimo elitnej trojky. Najrýchlejší čas mal Leclerc TASR 20. 9. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici