Zlá správa pre fanúšikov Petry Vlhovej. Lyžiarska hviezda nebude štartovať ani na MS TASR 20. 1. 2025
Brignoneová zavŕšila úspešný víkend na domácej pôde triumfom v super-G. Konkurentkám nedala šancu TASR 19. 1. 2025
Kolaps lyžiarskeho vleku v Španielsku. Desiatky ľudí sú zranených, zasahuje množstvo záchranárov TASR 18. 1. 2025
Švajčiari ovládli domácu zjazdovku. Odermatt triumfoval v pretekoch, ktoré označil za najdôležitejšie TASR 18. 1. 2025
Lyžovanie V biatlonovej štafete dominovali Nóri, Slovákov stiahli z trate a klasifikovali na 23. mieste Michal Lukačovič 23. 1. 2022
Lyžovanie Po zisku glóbusu nové výzvy. Tréner Pini prezradil disciplíny, v ktorých sa Vlhová predstaví pred ZOH Róbert Ďurkáč 17. 1. 2022
Lyžovanie Agresívna jazda sa nezaobišla bez chyby, Vlhová finišovala v prvom super-G sezóny na 18. mieste Michal Lukačovič 16. 1. 2022
Lyžovanie Vlhová vo svojom prvom tohtosezónnom zjazde na 26. mieste: Užila som si to Zuzana Gálisová 15. 1. 2022
Lyžovanie VIDEO: Vlhová získala malý krištáľový glóbus. V Schladmingu ju zdolala iba Shiffrinová rdurkac 11. 1. 2022
Lyžovanie Trať v utorkovom nočnom slalome by Vlhovej mohla vyhovovať, tvrdí Gemza Matej Babic 10. 1. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová obsadila v obrovskom slalome 15. miesto, suverénne vyhrala Hectorová Ivan Čerňanský 8. 1. 2022
Lyžovanie Skvelá Vlhová triumfovala v slalome v Záhrebe, Shiffrinovej nadelila pol sekundy Karol Chren 4. 1. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová pár hodín pred pretekmi ako na tŕní. Mala kontakt s pozitívnymi, čaká na test! Ivan Čerňanský 3. 1. 2022
Lyžovanie Obrovský slalom aj slalom žien presunuli z Mariboru do Kranjskej Gory Karol Chren 31. 12. 2021
Fis Vlhová v slalome nenašla premožiteľku: Najskôr som si myslela, že som druhá Michal Lukačovič 29. 12. 2021
Deti s vysokým intelektom majú často problémy vo vzťahoch. Nemajú chodiť na súťaže, ale budovať kamarátstva (rozhovor)
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Analytik Bránik: Útočník považoval tri osoby z gymnázia za tie, ktoré ho chcú zavrieť. Pomstu naznačujú tieto indície
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou