Zlá správa pre fanúšikov Petry Vlhovej. Lyžiarska hviezda nebude štartovať ani na MS TASR 20. 1. 2025
Brignoneová zavŕšila úspešný víkend na domácej pôde triumfom v super-G. Konkurentkám nedala šancu TASR 19. 1. 2025
Kolaps lyžiarskeho vleku v Španielsku. Desiatky ľudí sú zranených, zasahuje množstvo záchranárov TASR 18. 1. 2025
Švajčiari ovládli domácu zjazdovku. Odermatt triumfoval v pretekoch, ktoré označil za najdôležitejšie TASR 18. 1. 2025
Bronzový medailista zo ZOH 2010 Hurajt už prestával veriť, na Vlhovej oceňuje jednu schopnosť Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Reakcie Ani nemôžem povedať, že ako mi bije srdce. Pozrite si reakcie Vlhovej brata a trénera Piniho Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Vlhová okomentovala zlaté preteky. Opísala pocity, ktoré prežívala v cieli 2. kola Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Reakcie Dychvyrážajúce druhé kolo, sny sa plnia. Toto o Vlhovej zlate na ZOH napísali zahraničné médiá Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Lyžiarska legenda Gantnerová-Šoltýsová reaguje na Vlhovej zlato. Tieto veci boli podľa nej kľúčové Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie OBRAZOM: Pozrite si Vlhovej zlatý olympijský slalom očami fotoreportérov Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Ruku na srdce, kto jej veril po prvom kole? Prečítajte si reakcie na zlato Petry Vlhovej Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Odvrátená tvár olympiády: Mostík pre akrobatov postavili na mieste, kde to nikto nečakal Jana Habarová 8. 2. 2022
Vytrvalostné preteky Vytrvalostné preteky na ZOH korisťou Nemky Herrmannovej. Zo Sloveniek bola najlepšia P. Fialková Róbert Ďurkáč 7. 2. 2022
Lyžovanie Asistenta trénera Gemzu Vlhovej nezdar mrzí: Na záchode si musí zvriesknuť a dostať to zo seba von Róbert Ďurkáč 7. 2. 2022
Lyžovanie Vlhová hodnotí nevydarený obrovský slalom. Priznala, že na jednu vec nebola zvyknutá Róbert Ďurkáč 7. 2. 2022
Lyžovanie Túžba po olympijskej medaile v obrovskom slalome sa rozplynula už v 1. kole. Vlhová napokon mimo top 10 Róbert Ďurkáč 7. 2. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová pár hodín pred štartom obráku vyslovila nádherné želanie určené fanúšikom Ivan Čerňanský 6. 2. 2022
ZOH 2022 V miešanej štafete biatlonistov vyhrali zlato Nóri. Slovákov stiahli z trate Katarína Kiššová 5. 2. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová: K tomu, aby som sa stala najlepšou, mi chýbala jedna vec. Už ju mám Róbert Ďurkáč 4. 2. 2022
My ženy Chystáte sa na lyžovačku? Nezabudnite si chrániť oči, inak vám hrozí poškodenie zraku Vladimíra Drábiková 2. 2. 2022
Lyžovanie Agentúra AFP nešetrí na Vlhovej adresu slovami chvály. Toto o nej napísali pred ZOH Róbert Ďurkáč 1. 2. 2022
Deti s vysokým intelektom majú často problémy vo vzťahoch. Nemajú chodiť na súťaže, ale budovať kamarátstva (rozhovor)
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Analytik Bránik: Útočník považoval tri osoby z gymnázia za tie, ktoré ho chcú zavrieť. Pomstu naznačujú tieto indície
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou