VIDEO: Černák sa bodovo podieľal na vysokom triumfe, Pospíšil asistoval, no z výhry sa netešil TASR 26. 11. 2024
Tréner videl, ako som hral. Bolo to úplne zaslúžené, uznal Slafkovský po preradení do štvrtej formácie TASR 25. 11. 2024
Všetko sa zomlelo rýchlo a nečakane. Český hokejista opisuje svoj boj s rakovinou semenníkov Richard Jančiar 25. 11. 2024
NHL: Washington s Fehervárym stratil vedenie, Rantanen zaradil hetrikom víťazstvo Colorada TASR 14. 11. 2024
Výkonmi v Nitre púta pozornosť a doťahuje sa na legendy. So štyrmi klubmi NHL už prebehol kontakt (rozhovor) Matej Babic 14. 11. 2024
Exkluzívne Hokejoví odborníci sa pozreli na situáciu našich mladíkov: Nemec musí, Hlavaj dostane ďalšiu šancu (rozhovor) Richard Jančiar 14. 11. 2024
Hokej Mizerná séria zažehnaná, slávne derby v kapse. Nitra vyrovnala 40 sekúnd pred koncom, ale Slovan nezlomila TASR 13. 11. 2024
Hokej Šatan a spol. to s organizáciou majstrovstiev sveta myslia vážne. Šéf zväzu už rokoval aj s Ficom Adam Dudiak 13. 11. 2024
Hokej Slovenský hokejista exceluje v Česku. Tamášiho označili za najkomplexnejšieho hráča extraligy Richard Jančiar 13. 11. 2024
Hokej Chára sa už čoskoro môže dočkať veľkej pocty. Legendárny obranca je kandidátom na vstup do Siene slávy TASR 13. 11. 2024
Exkluzívne Mladá nádej z ligy debutovala v reprezentácii: Teší ma, že som Craiga zažil na vlastnej koži (rozhovor) Richard Jančiar 13. 11. 2024
Hokej Dlho som čakal na ponuku zo zahraničia. Nová posila Košíc sa po rokoch musí vrátiť na Slovensko TASR 12. 11. 2024
Hokej Všetko bolo dohodnuté, letenka kúpená. Posila zo zámoria v Slovane skončila skôr ako začala Peter Matis 12. 11. 2024
Hokej Connor McDavid čoskoro prekoná magickú hranicu, rýchlejšie to zvládla len trojica legiend Matej Babic 12. 11. 2024
Hokej Hokejová sieň slávy sa rozšírila o ďalšie legendy. Ruský útočník strávil celú kariéru v NHL v jedinom klube TASR 12. 11. 2024
Hokej Slafkovský priviedol Montreal k výhre, Dallas rozhodol už v prvej tretine. Carolina potvrdila formu TASR 12. 11. 2024
Exkluzívne Vladimír Országh: Rozdielových Slovákov je nedostatok, často odtiaľto utekajú už ako dorastenci (rozhovor) Richard Jančiar 12. 11. 2024
Hokej VIDEO: Pripísal si tri asistencie, stihol bitku aj rekord. Famózny Slafkovský režíroval triumf Montrealu Adam Dudiak 11. 11. 2024
Hokej V Slovane pokračuje Richard Pánik aj tréneri. Avizovaná posila nenastúpila do lietadla TASR 11. 11. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici