VIDEO: Weiss nechce Ligu majstrov opustiť s prázdnymi rukami. Proti Stuttgartu myslí aj na body TASR 20. 1. 2025
VIDEO: Sagana pred Let's Dance trápi minulá víťazka: Tak ako ty do mňa, tak ja do teba, zastrája sa Peter Pavol Kolečanský 20. 1. 2025
UFC prichádza s ďalším podujatím. Jíří Procházka sa pred duelom prezentoval krásnym gestom Pavol Borkovič 18. 1. 2025
VIDEO: Skvelý Ovečkin prekonal Jágrov rekord. Mýtická Gretzkyho hranica je už blízko Pavol Kolečanský 17. 1. 2025
Frajer na záver: V Japonsku padol gól z polovice ihriska. Brankár sa ocitol v netradičnom priestore Matej Babic 24. 6. 2023
V Košiciach dokončujú modernizáciu arény. Kapacita štadióna výrazne porastie Miroslav Cenko 24. 6. 2023
Peter Sagan sa chce víťazne naladiť na Tour de France. S bratom Jurajom budú tentokrát súperi Tomáš Ďutka 24. 6. 2023
Fortuna liga V drese B. Bystrice zažil najhorší moment v kariére. Teraz sa presúva na východ a opäť bude hrať za nováčika Miroslav Cenko 22. 6. 2023
Lyžovanie Petru Vlhovú čaká dlhá príprava v troch rôznych krajinách. Každý deň chce využiť naplno Martin Sivák 22. 6. 2023
Frajer na záver Veď to by som dal aj ja, poviete si. Náš dnešný frajer na záver mal neuveriteľnú smolu Miroslav Held 20. 6. 2023
Fortuna liga Do sezóny bez konkrétnych cieľov a s kádrom v prestavbe. ViOn potešil rekordér Andrej Zvolenský 19. 6. 2023
Fortuna liga Košice hlásia tri posily, Michalovce desať odchodov. Zemplín do prípravy i s novým trénerom, čo Žofčák? Miroslav Cenko 19. 6. 2023
Futbal V Česku oslavoval majstrovský titul i narodenie dcéry, v Lamači kosil ihrisko. Haraslín hodnotí životnú sezónu Marek Arpáš 19. 6. 2023
Fortuna liga Po derby v rámci projektu Fortuna liga na dedine boli spokojní všetci. Odmenu pre víťaza si tímy podelili Marián Tomčák 18. 6. 2023
Fortuna liga V dedinskom derby pred televíznymi kamerami sa zrodila zaslúžená remíza. Domáci sa dokázali vrátiť do zápasu Marek Arpáš 17. 6. 2023
Motošport Svitko opäť najlepší. Albánskej divočine odolával dlhých päť rokov, teraz si z nej odnáša zlato Pavol Tomčík 15. 6. 2023
Fortuna liga Po svadobných hostinách späť do práce. Káder Dukly opúšťa päť hráčov, vieme o zvučnej posile Adam Lehocký 15. 6. 2023
Fortuna liga V Trenčíne si už na časté trénerské výmeny zvykli. Vrátiť staré dobré časy, praje si nový veliteľ Tomáš Ďutka 15. 6. 2023
Fortuna liga V lige na titul a v Európe čo najďalej. Spartak odštartoval prípravu s minimom nových tvárí Juraj Fazekaš 15. 6. 2023
Futbal Lobotka je extratrieda, no som stále pripravený, vraví srdciar Hrošovský. Suslov o budúcnosti hovoriť nechcel Miroslav Špaček 14. 6. 2023
Fortuna liga Podbrezová udržala opory, na odchode šiesti. Prestup sa udial i v rodine trénera Skuhravého Adam Lehocký 14. 6. 2023
Futbal Sezónu snov i štýlový postup oslávil kvôli repre s rozumom. Tá sa teraz naňho spolieha Marek Arpáš 14. 6. 2023
Deti s vysokým intelektom majú často problémy vo vzťahoch. Nemajú chodiť na súťaže, ale budovať kamarátstva (rozhovor)
Analytik Bránik: Útočník považoval tri osoby z gymnázia za tie, ktoré ho chcú zavrieť. Pomstu naznačujú tieto indície
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou