Slovensko zrejme čaká škrtanie malých škôl. Vyplýva to z analýzy ministerstva Viktor Serebryakov 22. 11. 2024
Stopka mobilom v školách začína v januári: Drucker ukázal 5 možností, ako to bude v triede vyzerať Martin Čeliga 15. 11. 2024
Tomáš Drucker v relácii Na telo povedal, že v novembri vyberú predsedu parlamentu Karolína Lacová 10. 11. 2024
Bombové hrozby má riešiť SIS a polícia, kamery nie sú dobrý nápad, vyhlásila Jaurová v relácii Na telo Katarína Kiššová 10. 11. 2024
Prezident prijal Druckerovu demisiu, rezort vnútra dočasne povedie premiér Pellegrini Katarína Ács 17. 4. 2018
Vynorilo sa ďalšie podozrenie okolo rodinných biznisov Tomáša Druckera: Zákazka za 700-tisíc! Marcel Marcišiak 16. 4. 2018
Tibor Gašpar Matovič k odchodu ministra vnútra: Zachoval sa ako zbabelec a prospechár Zuzana Gálisová 16. 4. 2018
Tomáš drucker Kiska bude reagovať v utorok, odchod Gašpara by podľa Bugára zjednodušil obsadenie kresla Zuzana Gálisová 16. 4. 2018
Tiboer gašpar Drucker je stále v nemocnici, čo bude s Gašparom sa už rozhodol Zuzana Žigová 13. 4. 2018
Tomáš drucker Matovič hovoril o Druckerovej lacnej kúpe na Floride: Minister podáva trestné oznámenie Zuzana Žigová 12. 4. 2018
Tomáš drucker Manželka ministra vnútra Tomáša Druckera skončí s podnikaním Marcel Marcišiak 11. 4. 2018
Tomáš drucker Druckerovci kúpili pozemky o viac ako milión lacnejšie, tvrdí Matovič Zuzana Žigová 9. 4. 2018
Robert Krajmer Drucker sľúbil, že v stredu rozhodne o osude Krajmera. Na verdikt si napokon musíme počkať Katarína Ács 28. 3. 2018
Tibor Gašpar Drucker po stretnutí s policajným prezidentom: Na rozhodnutie o Gašparovi mi dajte dni až týždne Katarína Ács 26. 3. 2018
Tomáš drucker Drucker: Ak by som Gašpara hneď odvolal, nevedel by som zodpovedne vybrať jeho nástupcu Ivan Čerňanský 25. 3. 2018
Tibor Gašpar Nový minister vnútra Drucker: Na dôveryhodnosť Gašpara nemám zatiaľ vytvorený názor Zuzana Žigová 24. 3. 2018
Nočná dráma na západe Slovenska: Po Malackách behal muž s veľkým nožom, vyhodil ženu z okna. Polícia ho zadržala
Vojnové lode NATO obkľúčili čínske plavidlo. Posádka mala zámerne spustiť kotvu, ktorá pretrhla podmorské káble
Zelenina, ktorá znižuje riziko infarktu a pomáha s cholesterolom. Vedci poukazujú na jej pozitívne účinky
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia