Útočník z gymnázia unikal polícii viac než hodinu. Podľa generálneho prokurátora nie je nepopísaným listom Alžbeta Múcsková 16. 1. 2025
Druckera mrzí, čo sa stalo pri oceňovaní študentov. Akt nepodania ruky prezidentovi nepriamo označil za nevyspelý TASR 13. 1. 2025
Od septembra minister sľubuje vyššie platy v školstve. Samosprávy prízvukujú, že na to nemajú Andrea Šprochová 13. 1. 2025
Povinná škôlka pre trojročných môže pomôcť deťom z vylúčených komunít. Nápad má však aj odporcov Andrea Šprochová 12. 1. 2025
Tomáš drucker Druckerovci kúpili pozemky o viac ako milión lacnejšie, tvrdí Matovič Zuzana Žigová 9. 4. 2018
Robert Krajmer Drucker sľúbil, že v stredu rozhodne o osude Krajmera. Na verdikt si napokon musíme počkať Katarína Ács 28. 3. 2018
Tibor Gašpar Drucker po stretnutí s policajným prezidentom: Na rozhodnutie o Gašparovi mi dajte dni až týždne Katarína Ács 26. 3. 2018
Tomáš drucker Drucker: Ak by som Gašpara hneď odvolal, nevedel by som zodpovedne vybrať jeho nástupcu Ivan Čerňanský 25. 3. 2018
Tibor Gašpar Nový minister vnútra Drucker: Na dôveryhodnosť Gašpara nemám zatiaľ vytvorený názor Zuzana Žigová 24. 3. 2018
Politika Skončí Gašpar? Kiska mal s Druckerom nájsť zhodu na výmene vedenia polície Marcel Marcišiak 22. 3. 2018
Liek Pacientka mala za onkoliek doplácať stovky eur, Drucker tak ide meniť zákon Zuzana Žigová 25. 1. 2018
Pôrodnica Drucker rokuje o možnosti ďalšieho fungovania pôrodnice vo Svidníku Zuzana Gálisová 18. 1. 2018
Ordinačné hodiny Drucker stále odmieta porovnávanie so Zajacovej dvadsaťkorunáčky s doplnkovými hodinami Zuzana Gálisová 29. 12. 2017
Zdravie Parkovacia asociácia apeluje na Druckera, aby riešil parkovanie pred nemocnicami Zuzana Gálisová 13. 11. 2017
Parkovanie Minister Drucker chce prehodnotiť bezplatné parkovanie pri nemocniciach Michal Lukačovič 12. 11. 2017
Urgent Svidnícka nemocnica má smolu, eurofondy na nový urgent nedostala Michal Lukačovič 28. 10. 2017
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta