Mikuláš Dzurinda: Úradnícka vláda prispeje k upokojeniu situácie medzi politikmi aj v uliciach TASR 8. 5. 2023
Mikuláš Dzurinda predstavil Modrú koalíciu, veľa členov nemá skúsenosti z veľkej politiky Alex Murajdová 27. 1. 2023
Politika M. Kollár a M. Dzurinda podpísali memorandum o spoločnej politickej budúcnosti TASR 23. 1. 2023
Na telo Prieskum FOCUSU: Dzurinda sa chce vrátiť do politiky. Dôveruje mu však veľmi málo voličov TVNOVINY.sk 23. 10. 2022
Televízne noviny Aj vďaka reportážam TV Markíza musel odísť prvý minister Dzurindovej vlády Zuzana Gálisová 20. 9. 2021
Na telo plus Na telo plus špeciálne v inom čase. Hostia okomentujú výsledky volieb v USA Nikola Teleková 2. 11. 2020
Miroslav Lajčák Na telo plus: Hosťami budú Mikuláš Dzurinda a Miroslav Lajčák Katarína Kiššová 5. 10. 2020
Mikuláš Dzurinda Ku kauze Gorila sa vyjadril aj expremiér Mikuláš Dzurinda. Za zastavenie akcie vraj môže Fico Jana Habarová 23. 10. 2019
Mikuláš Dzurinda Ak je Gorila pravdivá, zlyhali jednotlivci, nie celá vláda, odkázal M. Dzurinda Zuzana Gálisová 18. 10. 2019
Gabriel palacka V kauze Gorila sa spomínajú aj provízie pre strany Fica a Bugára Zuzana Gálisová 17. 10. 2019
Exkluzívne Rasťo Piško: Cez moje ruky prešlo toľko politikov a toľkých som zlikvidoval, že čakám na nových Zuzana Gálisová 23. 6. 2019
Politika Dzurinda: Opozícii chýba líder, zdá sa mi, že je bezzubá a nekoordinovaná Zuzana Gálisová 6. 5. 2019
Vládna kríza Slovensko je stále čiernou dierou Európy, napísal Dzurinda pre Politico patrik galajda 16. 3. 2018
Mikuláš Dzurinda Tím Gorila opäť vyšetruje fiktívnych darcov SDKÚ, potvrdila to aj prokuratúra Zuzana Gálisová 30. 1. 2018
25 rokov slovenska 25 rokov v slovenskej politike: Takto ju zmenili Mečiar, Dzurinda a Fico Zuzana Gálisová 1. 1. 2018
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici