Bývalý šéf ochrankárov Krajčírovič: Bodyguard nie je na to, aby zabil útočníka (Na telo PLUS) 24. 5. 2024
Bývalý šéf ochrankárov v Na telo PLUS: Atentát na premiéra? Bodyguard vpredu zareagoval bravúrne 21. 5. 2024
Prečo ochrankári nezastrelili atentátnika? Divákovi odpovedal bývalý šéf úradu pre ochranu ústavných činiteľov Milan Špak 21. 5. 2024
Bezpečnostný analytik I. Samson v Na telo PLUS: Rukojemníci sú pre Hamas hus, ktorá znáša zlaté vajcia TVNOVINY.sk 14. 5. 2024
B. Kollár v Na telo PLUS: Úplne všetko koalícii neprejde, P. Pellegrini sa bude správať ako štátnik TVNOVINY.sk 7. 5. 2024
Kedy budú hotové prvé nájomné byty? Opýtal sa divák Na telo PLUS Borisa Kollára Alex Murajdová 7. 5. 2024
L. Žitňanská: Š. Harabin v súdnej rade? Vnímam opatrné vyjadrenia R. Fica a priestor na vyjednávanie (Na telo PLUS) Matej Pančík 2. 5. 2024
Na telo plus L. Žitňanská: Odchod prokurátorov? Hazardujeme s ľuďmi, do ktorých štát investoval (Na telo PLUS) Matej Pančík 1. 5. 2024
Divácke otázky Ste pri pohľade na politickú situáciu znepokojená? Opýtal sa divák Na telo PLUS Lucie Žitňanskej Alex Murajdová 30. 4. 2024
Na telo plus L. Žitňanská v Na telo PLUS: Komunikácia M. Žilinku je mimoriadne neprofesionálna TVNOVINY.sk 30. 4. 2024
Na telo plus I. Radičová: Stopka eurofondom môže byť impulz pre vzburu P. Pellegriniho (Na telo PLUS) Matej Pančík 26. 4. 2024
Na telo plus I. Radičová: Poteší ma, ak I. Korčok vstúpi do politiky, ale nahovárať ho nebudem (Na telo PLUS) Matej Pančík 26. 4. 2024
Na telo plus I. Radičová: Činy P. Pellegriniho hovoria o 20-ročnej podpore Smeru, zmenu neznačia ani jeho výroky (Na telo PLUS) Matej Pančík 24. 4. 2024
Na telo plus I. Radičová v Na telo PLUS: Fico sa zatiaľ správa ako veľmi lojálny člen Európskej únie TVNOVINY.sk 23. 4. 2024
Na telo plus Iveta Radičová v Diváckych otázkach prezradila, kto by bol podľa nej najlepším prezidentom i premiérom Alex Murajdová 23. 4. 2024
Na telo plus K. Forró: Výraz Felvidék? Nevidím dôvod, prečo ho nepoužívať (Na telo PLUS) Matej Pančík 18. 4. 2024
Na telo plus K. Forró: Prístup maďarskej opozície do štátnej TV? Má možnosť sa tam objaviť (Na telo PLUS) Matej Pančík 17. 4. 2024
Na telo plus K. Forró v Na telo PLUS: Ak by mi dal I. Korčok skorší termín, stretol by som sa aj s ním Bernadetta Čaranová 16. 4. 2024
Divácke otázky Prinútil vás k podpore Pellegriniho Orbán? Opýtal sa Krisztiána Forróa divák Na telo PLUS Alex Murajdová 16. 4. 2024
Na telo plus I. Korčok: Zvažoval som, či do centrály pozvem I. Matoviča (Na telo PLUS) Matej Pančík 11. 4. 2024
Na telo plus I. Korčok: Nie som pomstychtivý, ale toto im nezabudnem (Na telo PLUS) Matej Pančík 10. 4. 2024
Na telo plus I. Korčok v Na telo PLUS: Váha slova P. Pellegriniho bude nulová, karty rozdáva R. Fico Matej Pančík 9. 4. 2024
Na telo plus Divák sa opýtal I. Korčoka, či spätne ľutuje niečo na kampani. Označil jednu vec Katarína Kiššová 9. 4. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici