Boris Kollár: Ficova vláda je na uterák, Matoviča by som neizoloval. Teraz by som robil reformy, aj keby ma to malo zničiť (rozhovor) Marcel Marcišiak 22. 11. 2024
Boris Kollár sa chce vrátiť do parlamentu. Obehol vraj štruktúry strany a skladá nový program Gabriela Kajtárová 18. 8. 2024
Predseda parlamentu prijal zápisnicu o výsledku volieb z rúk predsedu štátnej volebnej komisie Ľubomíra Ivanková 2. 10. 2023
Skupina poslancov na čele s Kollárom má ísť na túru po Južnej Amerike. Za štátne peniaze Alexandra Danilov 17. 5. 2023
Voľby budú 30. septembra, vyhlásil Kollár. Na skorší termín sa nenájde dosť poslancov TASR 9. 5. 2023
Romana Tabák odchádza zo Sme rodina kvôli MIG-om. „Som pripravená pracovať tam, kde bude treba,“ hovorí o budúcnosti Katarína Kiššová 27. 3. 2023
Vojna na Ukrajine Čaputová, Heger a Kollár v spoločnom vyhlásení: Podporujeme desaťbodový plán Zelenského Alex Murajdová 24. 2. 2023
Politika B. Kollár chce predčasné voľby už v júni: Keď všetci hovoríme, ako to chceme spraviť, tak to spravme TASR 17. 1. 2023
Politika Debaty v koalícii pokračujú, Heger začína zbierať podpisy poslancov Rebeka Kosečeková 9. 1. 2023
30. výročie vzniku Slovenska Stretnutie na mieste československej vzájomnosti: Rešpektujeme sa aj po rozchode Roman Ruttkay 31. 12. 2022
30. výročie vzniku Slovenska Boris Kollár upozornil, že naša suverenita nie je samozrejmosť a musíme ju chrániť TASR 29. 12. 2022
Politika B. Kollár navštívil na Štedrý deň zdravotníkov a záchranárov v Bratislave. Priniesol im kapustnicu TASR 24. 12. 2022
Politika Kollár rešpektuje prezidentkino rozhodnutie vymenovať úradnícku vládu, ak sa nedohodnú na novej väčšine TASR 23. 12. 2022
Politika SaS priniesla do parlamentu chaos, tvrdí Kollár. Naznačil, kedy sa bude odvolávať vláda Alex Murajdová 1. 12. 2022
Politika Politici reagujú na prejav Čaputovej: Niektorí s ňou súhlasia, ďalší sa voči jej slovám ohradili Alex Murajdová 29. 11. 2022
Politika Kým v parlamente testujú hlasovací systém, Boris Kollár dovolenkuje v Dubaji Martina Töröková 3. 11. 2022
Politika Cesta k predčasným voľbám môže byť zahataná. Matovič vetoval Kollárov návrh zmeny ústavy Gabriela Kajtárová 11. 10. 2022
Politika Kollár schôdzu prerušil do utorka, plénum opäť nebolo pri rozpočte uznášaniaschopné TASR 11. 10. 2022
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici