Boris Kollár: Ficova vláda je na uterák, Matoviča by som neizoloval. Teraz by som robil reformy, aj keby ma to malo zničiť (rozhovor) Marcel Marcišiak 22. 11. 2024
Boris Kollár sa chce vrátiť do parlamentu. Obehol vraj štruktúry strany a skladá nový program Gabriela Kajtárová 18. 8. 2024
Predseda parlamentu prijal zápisnicu o výsledku volieb z rúk predsedu štátnej volebnej komisie Ľubomíra Ivanková 2. 10. 2023
Zaberie antikampaň? Kollára môže pokojne vytlačiť z parlamentu (+ vývoj preferencií) Katarína Kiššová 8. 9. 2023
Schôdzu k odvolávaniu Borisa Kollára neotvorili. Šéfom parlamentu tak ostáva aj po kauze fyzického násilia Alex Murajdová 4. 7. 2023
Politika Demokrati apelujú na odvolanie Borisa Kollára: Musíme vyslať signál spoločnosti, že násilie netolerujeme Ľubomíra Ivanková 4. 7. 2023
Politika Boris Kollár sám z funkcie neodstúpi. Ženy nebije pre radosť, chcel len chrániť svoje dieťa Ľubomíra Ivanková 4. 7. 2023
Politika Boris Kollár bude pre facky čeliť odvolávaniu. Hegerovi poslanci vyzbierali dostatok podpisov Alex Murajdová 28. 6. 2023
Politika Boris Kollár má na krku ďalšie podozrenie z fyzického útoku na ženu. Má ísť o poslankyňu jeho hnutia Michal Hečko 25. 6. 2023
Politika Kollár bojuje o politické prežitie a nedarí sa mu. Pomôcť by mohlo odstúpenie Milan Špak 24. 6. 2023
Krimi Boris Kollár podáva na expartnerku a ďalšie neznáme osoby trestné oznámenie Katarína Ács 23. 6. 2023
Politika Prípadom expartnerky Borisa Kollára sa zaoberá NAKA. Richterová podala trestné oznámenie TASR 22. 6. 2023
Politika Hegerovi Demokrati žiadajú Borisa Kollára, aby odstúpil a odišiel z politiky Katarína Kiššová 21. 6. 2023
Politika Boris Kollár neodstúpi z postu šéfa parlamentu. Za svojím konaním si stojí Katarína Kiššová 21. 6. 2023
Politika Nie je normálne, aby predseda parlamentu obhajoval fackanie žien a tvrdil, že by to urobil opäť, hovorí odborníčka Katarína Kiššová 21. 6. 2023
Politika Barbora Richterová vracia úder: Malého som Borisovi nehodila, ale nasilu dala do rúk. On ma za to zmlátil do bezvedomia Ľubomíra Ivanková 20. 6. 2023
Politika Boris Kollár odišiel z tlačovky so slzami v očiach. Priznal, že jednu zo svojich mamičiek zmlátil, ale mal vraj na to dôvod Alex Murajdová 20. 6. 2023
Voľby 2023 Oficiálne začína predvolebná kampaň. Strany musia zaplatiť kauciu 17-tisíc eur, niektorým ju vrátia TVNOVINY.sk 9. 6. 2023
Politika Odborník o predvolebných kampaniach: Jedna z komunikácií je naozaj amatérska Gabriela Kajtárová 5. 6. 2023
Doprava Kollár odmietol spojenie s vlastníkom budovy, do ktorej sa sťahuje Slovenská správa ciest Milan Špak 2. 6. 2023
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici