Česko si po útoku na detskú nemocnicu predvolalo ruského veľvyslanca. Lipavský hovorí o odpade ľudstva TASR 9. 7. 2024
Odchádzajúci bieloruský veľvyslanec prehovoril: Doma ma možno označia za drogového dílera Zuzana Gálisová 24. 8. 2020
Bieloruský veľvyslanec: Prekročil som Rubikon. Som ľudská bytosť, mám strach Katarína Kiššová 17. 8. 2020
Holandsko Maďarsko ruší diplomatické styky s Holandskom na úrovni veľvyslancov Katarína Ács 25. 8. 2017
KĽDR Severokórejský veľvyslanec v ČR je strýkom vodcu KĽDR. Údajne sa bojí o život Katarína Ács 24. 2. 2017
Krimi Vraždu gréckeho veľvyslanca v Brazílii vraj naplánovala jeho manželka s milencom Ivan Čerňanský 31. 12. 2016
Krimi Erdogan: Vyšetrovanie odhalilo spojitosť vraha ruského veľvyslanca s Gülenom Katarína Ács 21. 12. 2016
Rusko Ruského veľvyslanca v Turecku zastrelil policajt. Kričal, že za Aleppo Katarína Ács 19. 12. 2016
Vojna na Ukrajine Ukrajinský prezident po cigaretovom škandále odvolal veľvyslanca v SR Katarína Ács 3. 6. 2016
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici