Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
V Leviciach pes zranil troch ľudí, medzi nimi aj malé dievča. Mestskí policajti museli zviera zastreliť Lucia Tužáková 27. 2. 2025
Pri pamätníku holokaustu v Berlíne došlo k útoku nožom. Polícia zadržala podozrivého TASR 21. 2. 2025
Útočník z gymnázia v Spišskej Starej Vsi sa vo väzbe pokúsil siahnuť si na život Michal Hečko 20. 2. 2025
Bitka Matoviča s Kaliňákom má následky. Podľa analytikov išlo o najsilnejší moment kampane Martin Prôčka 14. 9. 2023
Smerák, ktorý dvakrát udrel Matoviča, mal mať nahlásenú služobnú cestu. Jeho zamestnávateľ tvrdí niečo iné Ľubomíra Ivanková 14. 9. 2023
Vojna na Ukrajine Ukrajinské drony údajne opäť útočili v Rusku, z Rostova hlásia výbuchy TASR 7. 9. 2023
USA Najprísnejší trest. Bývalý vodca Proud Boys dostal 22 rokov, pri útoku na Kapitol nebol TASR 6. 9. 2023
Vojna na Ukrajine Zrejme najväčší dronový útok. Rusko tvrdí, že Ukrajina zaútočila na šesť jeho oblastí TASR 30. 8. 2023
Vojna na Ukrajine Ukrajina hlási ďalšie obete. Pri ruskom ostreľovaní prišli o život traja civilisti TASR 23. 8. 2023
Krimi Útok za bieleho dňa. V maskách napadli muža v parku a odsekli mu mačetou tri prsty Ľubomíra Ivanková 18. 8. 2023
Krimi Na známom sídlisku v Trenčíne vyčíňal agresívny muž, deti na ihrisku mlátil bejzbalkou Katarína Ács 15. 8. 2023
Vojna na Ukrajine Rusi zasiahli obytnú štvrť v meste Pokrovsk, medzi obeťami sú aj civilisti TASR 8. 8. 2023
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje