Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
V Leviciach pes zranil troch ľudí, medzi nimi aj malé dievča. Mestskí policajti museli zviera zastreliť Lucia Tužáková 27. 2. 2025
Pri pamätníku holokaustu v Berlíne došlo k útoku nožom. Polícia zadržala podozrivého TASR 21. 2. 2025
Útočník z gymnázia v Spišskej Starej Vsi sa vo väzbe pokúsil siahnuť si na život Michal Hečko 20. 2. 2025
Kríza na Blízkom východe Izraelská armáda hlási, že boje pokračujú, Hamas zadržiava vojakov a civilistov ako rukojemníkov TASR 7. 10. 2023
Kríza na Blízkom východe V Izraeli je aj niekoľko stoviek turistov zo Slovenska. Medzi obeťami ani zranenými nie sú TASR 7. 10. 2023
Kríza na Blízkom východe VIDEO: Krviprelievanie v izraelských uliciach. Teroristi nemilosrdne útočia na civilistov Lucia Tužáková 7. 10. 2023
Kríza na Blízkom východe Západ ostro odsúdil brutálne útoky Hamasu na Izrael: Toto musí prestať TASR 7. 10. 2023
Kríza na Blízkom východe Sme vo vojne, oznámil izraelský premiér Netanjahu a sľubuje odvetu TASR 7. 10. 2023
Kríza na Blízkom východe Ostro odsudzujem útoky na Izrael, vyhlásil minister Wlachovský TASR 7. 10. 2023
Krimi Ranná dráma na škole v Španielsku. Chlapec pobodal nožom učiteľov i študentov Ľubomíra Ivanková 28. 9. 2023
Vojna na Ukrajine Ďalšia vlna útokov na Ukrajine: Rusi zasiahli aj prístav Izmajil, odkiaľ sa vyváža obilie TASR 26. 9. 2023
Vojna na Ukrajine Kadyrov je hrdý na svojho syna, ktorý zmlátil muža obvineného z pálenia Koránu TASR 26. 9. 2023
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Tragédia na južnom Slovensku: Pod dvomi malými deťmi sa prepadol ľad. Súrodenci zomreli, vedľa našli ich sánky
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou