Pes ma ťahal po zemi a strhol zo mňa oblečenie, opísala Natálka sekundy hrôzy. Potom prišli ľudia a zachránili ma, dodala Karol Mindák 28. 2. 2025
V Leviciach pes zranil troch ľudí, medzi nimi aj malé dievča. Mestskí policajti museli zviera zastreliť Lucia Tužáková 27. 2. 2025
Pri pamätníku holokaustu v Berlíne došlo k útoku nožom. Polícia zadržala podozrivého TASR 21. 2. 2025
Útočník z gymnázia v Spišskej Starej Vsi sa vo väzbe pokúsil siahnuť si na život Michal Hečko 20. 2. 2025
Útoky klimatických aktivistov sa v uplynulých týždňoch stupňujú. Tentoraz sa prilepili o dielo Andyho Warhola Vladimíra Drábiková 11. 11. 2022
Deň pred útokom sa mu snívalo, že zabíja sekerou. Alex s ňou na druhý deň prišiel do školy Alex Murajdová 9. 11. 2022
Krimi Študenta, ktorý útočil sekerou v škole, obvinili z úkladnej vraždy v štádiu pokusu Peter Ziman 4. 11. 2022
Krimi So sekerou útočil študent prvého ročníka. Žiak opisuje hrôzostrašný moment, keď započul krik TASR 3. 11. 2022
Krimi Útok sekerou v Novákoch si vyžiadal dvoch zranených. Prípad prevzala NAKA Peter Ziman 3. 11. 2022
Krimi Žena použila tisíce včiel ako nebezpečnú zbraň proti polícii, čelí siedmym obvineniam Chantal R. Staruch 23. 10. 2022
Streľba na Zámockej Streľba pripravila o život dvoch ľudí a LGBTI+ komunitu o bezpečné miesto. Tepláreň sa už neotvorí Vladimíra Drábiková 13. 10. 2022
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár