V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
Po prestupe do Realu stratil kontrolu nad svojou kariérou. Hviezdny futbalista spomínal na pôsobenie v Madride Matej Babic 2. 12. 2024
AC kvôli nemu poslalo do Bratislavy i Zlatanovu pravú ruku. Marcelli chcel odísť, ale Slovanu sa to neoplatilo Adam Dudiak 26. 11. 2024
Videohovor pred koncertom. Nováčik Premier League získal posilu aj vďaka populárnemu spevákovi TASR 21. 11. 2024
Hokej Zo zámoria späť na starý kontinent. Dvoch slovenských reprezentantov spájajú s prestupom do Česka TASR 20. 11. 2024
Futbal Jeden z najslávnejších klubov sveta chce loviť v slovenských vodách. Budú Hancko a Škriniar spoluhráči? Peter Matis 15. 11. 2024
Futbal Náhrada za Weissa či Čavriča? Slovan možno vysolí sedemcifernú sumu za neznámeho Švéda Peter Matis 14. 11. 2024
Futbal Bili sa oňho kluby z elitných líg. Slovenský supertalent sa stal posilou Manchestru United Karol Chren 19. 9. 2024
Futbal Doma sa pohádal s trénerom, posledný zápas odohral proti Ružomberku. Chorvátska legenda má nový klub TASR 18. 9. 2024
Futbal Zámerne ma škaredo vykreslil v médiách. Tréner Holandska odpísal reprezentanta kvôli prestupu k Saudom TASR 6. 9. 2024
Futbal Debut v Serii A pod slávnym trénerom nestihol. Kováčik odchádza na hosťovanie, zahrá si Konferenčnú ligu TASR 5. 9. 2024
Niké liga Najdrahší prestup v novodobej histórii klubu. Kométa Ružomberka po európskej jazde odchádza do zahraničia TASR 5. 9. 2024
Futbal Lobotka o tom, prečo zostal v Neapole: Barcelona? Už rozmýšľam inak, ako keď som mal 23 Adam Dudiak 4. 9. 2024
Niké liga Na konci prestupového obdobia nenakupoval len Slovan. Dve zaujímavé posily ohlásil i Ružomberok TASR 4. 9. 2024
Futbal Kúsok od jedného z najväčších prestupov v histórii Slovenska. Hancko objasnil, prečo nešiel do Madridu Adam Dudiak 2. 9. 2024
Futbal Hral za najlepšie kluby sveta. Ako tridsaťročný prestupuje do Saudskej Arábie TASR 27. 8. 2024
Futbal Hviezdny kontrakt v najvýnimočnejšej sezóne. James Rodríguez sa vracia do Madridu TASR 26. 8. 2024
Futbal Škriniar k Ronaldovi, píše Fabrizio Romano. Chýba posledná vec a slovenský kapitán prestúpi Adam Dudiak 26. 8. 2024
Futbal Klenot opúšťa Trnavu. Veľký talent slovenského futbalu mieri do Španielska Adam Dudiak 24. 8. 2024
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár