V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Strelcov otec: Niekto by povedal, že David už peniaze Kmotríkovcom vrátil. Hádam Slovan vie, čo robí Adam Dudiak 11. 2. 2025
Lietadlo pristálo, transfer spečatený. Fanúšikovia Fenerbahce vítali Škriniara aj na letisku Matej Babic 22. 1. 2025
Futbal Ďalšia veľká pocta pre český futbal. Mladý talent zo Slavie Praha kúpil slávny anglický klub TASR 16. 1. 2025
Futbal Obnovenie barcelonského tria v Interi Miami nateraz padá. Neymara však chcú ďalšie tri kluby TASR 16. 1. 2025
Futbal Paríž ho predáva a on sa odchodu nebráni. Škriniara chce legendárny tréner aj najlepšia liga sveta Adam Dudiak 16. 1. 2025
Futbal Paríž si upevnil vedúcu pozíciu. Škriniar nefiguroval ani na súpiske, odchod je blízko TASR 12. 1. 2025
Niké liga Pekarík opustil prípravu Žiliny. Do zahraničia sa určite vráti, rokuje o tom, kedy Adam Dudiak 12. 1. 2025
Futbal Tréner Newcastlu: Dúbravka nikdy nepovedal, že chce odísť. Na stole má nový kontrakt, tvrdí muž, čo sa nemýli Adam Dudiak 12. 1. 2025
Niké liga Žilina zbrojí do boja o titul. Pod Dubeň prichádza mladý talent, o ktorého bol veľký záujem aj inde TASR 11. 1. 2025
Futbal Sklamal trénera, najväčší klenot Neapola požiadal o prestup. K Lobotkovi by však mohol prísť Slovák TASR 11. 1. 2025
Futbal Záujem o služby Milana Škriniara údajne prejavili ďalší giganti. Jeho odchod z PSG je na spadnutie TASR 8. 1. 2025
Futbal Prestupová bomba u našich susedov: Gólmana z českej ligy si vyhliadol anglický gigant, prestúpi za 20 miliónov TASR 6. 1. 2025
Futbal Hancko zúri kvôli šíreniu falošných správ o jeho prestupe: S Juventusom sme sa vôbec nebavili Peter Matis 20. 12. 2024
Futbal Opora Slovenska je údajne blízko k prestupu k talianskemu gigantovi. Hancko mal súhlasiť s podmienkami TASR 18. 12. 2024
Hokej V ruskej KHL bude pôsobiť ďalší Slovák. Richard Pánik si našiel nový klub, v ktorom sa stretne s krajanom TASR 16. 12. 2024
Cyklistika Bomba v slovenskej cyklistike: Náš mladý talent si uchmatli na farmu najlepšieho tímu sveta Peter Matis 13. 12. 2024
Futbal VIDEO: Zdolal Spartu a tá mu tlieskala. Hancka si už dávno môžu dovoliť len veľkokluby Adam Dudiak 12. 12. 2024
Futbal Ozval sa Liverpool, prestup do Atlética Madrid bol na spadnutie. Dávid Hancko prezradil, prečo to nevyšlo Adam Dudiak 4. 12. 2024
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Po hádke s Trumpom Zelenskyj predčasne odišiel z Bieleho domu. Padali vyhrážky aj sa strašilo III. svetovou vojnou
Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje
Pápež má zápal pľúc a zlyhávajú mu obličky. Môže sa z toho dostať? To nikto nevie, ale veľa robí viera, myslí si lekár