Prezident SFZ: Naša skupina je pre futbal senzačná. Verím, že vypredáme štadióny, pridáva tréner Kentoš Marek Arpáš 3. 12. 2024
Čavrič patrične vysvetlil, prečo odmietol pozvánku do reprezentácie, dostane ďalšiu? Calzona reaguje Adam Dudiak 2. 7. 2024
Hamšík exkluzívne: Neapol som neodmietol len kvôli rodine a akadémii. Calzona myslí na budúcnosť pri repre (rozhovor) Adam Dudiak 7. 3. 2024
Čavrič exkluzívne: Calzona ma už na zraz volal. A Kováčik sľúbil, že občianstvo budem mať do EURA (rozhovor) Adam Dudiak 7. 2. 2024
Bývalý Ruskov šofér na súde: Doteraz som nepochopil zmysel jeho stretnutia s Černákom Zuzana Gálisová 24. 1. 2020
Kováčik sa stal staronovým prezidentom SFZ. Nemal protikandidáta a dostal všetky hlasy Karol Chren 2. 2. 2018
Pavol Rusko Kováčik opäť vypovedal v kauze Rusko, priznal, že sprostredkoval kontakt s černákovcami Katarína Ács 7. 11. 2017
Futbal Šéf zväzu konečne prehovoril: Viem presne čo sa stalo, Stoch do reprezentácie nepatrí! Karol Chren 7. 9. 2016
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta