Matej Tóth: Šport dokáže pomôcť v bežnom živote. Deťom zlepšuje koncentráciu a odolnosť Teleráno 4. 12. 2024
Tóth končí v Dukle i v armáde: Jeho miesto riaditeľa zaujme po prvýkrát žena Adam Lehocký 2. 12. 2024
Matej Tóth končí ako riaditeľ Dukly, olympijský víťaz odchádza do civilu. Vieme, kto ho nahradí Milan Špak 26. 11. 2024
Vráťme deti k pohybu a zdravému životnému štýlu s O2 Športovou akadémiou Mateja Tótha TVNOVINY.sk 24. 9. 2024
VIDEO: Banská Bystrica hostila 19. ročník novinárskej stovky. Na tartane bežali aj olympionici Adam Lehocký 31. 5. 2023
Jaroslav Naď Matej Tóth bude šéfovať športovcom v Dukle. Vybrali si ho minister Naď Zuzana Gálisová 5. 10. 2021
Matej tóth Tóth svoje rozhodnutie ukončiť bohatú kariéru nemení: Cítim sa absolútne naplnený, nič nebanujem Róbert Ďurkáč 28. 9. 2021
Partizánske Otvorili prvú hybridnú digitálnu učebňu, z Mateja Tótha sa stal učiteľ telesnej Zuzana Gálisová 23. 9. 2021
OH 2020 Tóth po Tokiu končí s kariérou, o svojej budúcnosti ešte nerozhodol Rebeka Kosečeková 6. 8. 2021
OH 2020 Matej Tóth odchádza z olympiády bez medaily. Spravil som maximum, vyhlásil Rebeka Kosečeková 6. 8. 2021
OH 2020 Mateja Tótha čakajú posledné preteky. Blížiaci sa koniec ho môže nakopnúť k nadľudskému výkonu Karol Chren 5. 8. 2021
Olympijské hry V Japonsku spisujú petíciu proti olympiáde, Tóth sa na ňu poctivo pripravuje Zuzana Gálisová 7. 5. 2021
Olympijské hry Na olympiáde v Paríži nebude disciplína, v ktorej získal Tóth v Riu zlato Zuzana Gálisová 7. 12. 2020
Matej tóth Tóth potvrdil formu vo finále atletickej ligy a mieri za OH limitom Katarína Ács 16. 9. 2020
OH 2020 Matej Tóth nebude môcť splniť limit na OH ani vo Francúzsku, zostáva tak jediná možnosť Karol Chren 13. 3. 2020
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta