Lintner: Reakcia zväzu je samovražda, facka mladému chlapcovi. Slafkovského si znepriatelili, pritom nemali dôvod Adam Dudiak 17. 10. 2024
Nominácia? Verme Craigovi. Slovensko má sľubný tím, ale tieto MS budú iné ako za posledných 10 rokov (anketa) Adam Dudiak 9. 5. 2024
ANKETA: Gáborík čaká medailu, víťaz je jasný. Valábik o Cehlárikovi s Hrivíkom: Najväčšie sklamanie Adam Dudiak 12. 5. 2023
Richard Lintner: Už som splatil daň slovenskému hokeju. Priznávam však, že mi chýba (rozhovor) Róbert Ďurkáč 16. 12. 2022
Nástupca Lintnera je známy, meno nového šéfa Pro-Hokeja zverejnia do piatku Róbert Ďurkáč 29. 7. 2020
Lintner o svojom odvolaní z pozície šéfa Pro-Hokeja: Lepšieho ako ja nenájdu Róbert Ďurkáč 24. 6. 2020
Hokej Budúcu sezónu v Tipsport lige nikto nevypadne, kluby žiadajú príspevok od štátu a SZĽH Zuzana Gálisová 12. 6. 2020
Hokej Slovan nesúhlasí s udelením titulu, Lintner tvrdí, že nebolo na výber Michal Lukačovič 14. 3. 2020
Hokej Lintner podporil Šatana. Rusnáka a Šmátralu vyzval, aby sa vzdali kandidatúry Karol Chren 18. 6. 2019
MS 2019 Lintner spomína na zlatý Göteborg: Už deň pred finále sme vedeli, že budeme majstri Karol Chren 10. 5. 2019
Hokej Rozhodcovia v Tipsport lige nepoznali pravidlá. Valábik ich označil za hlavný problém súťaže Karol Chren 5. 3. 2019
Hokej Lintner pred play-off vyzdvihol vyrovnanosť súťaže. Tento hráč ho potešil najviac Karol Chren 13. 3. 2018
Hokej V piatok štartuje hokejová Tipsport liga. Nový ročník prináša štyri veľké zmeny Karol Chren 6. 9. 2017
Hokej Lintner chce Slovan naspäť v domácej lige, podľa Krajčiho robí z fanúšikov hlupákov Karol Chren 17. 2. 2017
Exkluzívne Lintner: Do futbalu išli veľké peniaze, teraz je čas na hokej Marcel Marcišiak 12. 12. 2016
Hokej Lintnerovci neprezradili meno kandidáta, do procesu zatiahli aj Šatana Zuzana Gálisová 27. 5. 2016
Hokej Historická fotografia z Göteborgu, ktorú ste možno nevideli. Komu primrzla medaila? Zuzana Gálisová 23. 12. 2015
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici