Československu vystrelil titul majstra Európy, v Slovane pracuje dodnes. Legendárny „žolík“ má 75 rokov TASR 17. 1. 2025
Slovan uspel v prvom prípravnom zápase na sústredení. „Belasí“ si poradili s Al-Shahaniou TASR 14. 1. 2025
Kmotrík mladší otvoril diskusiu o vstupe nového investora do Slovana: Vedeli by ste si to predstaviť? Pýta sa Richard Jančiar 14. 1. 2025
Žiadny koniec sezóny. Operácia dopadla lepšie ako výborne, Kucka môže v tomto ročníku ešte stihnúť veľa Adam Dudiak 11. 1. 2025
Začal ako Hamšík, spoluhráči sú už vicemajstri sveta. Dobrodruh ušiel z letiska, ktoré o deň zasiahla raketa (rozhovor) Adam Dudiak 1. 11. 2024
VIDEO: Slovan si poradil so Skalicou a upevnil si druhú priečku. Strelec zaznamenal dvojgólový duel Matej Babic 30. 10. 2024
Môžete naňho hádzať aj potkany, bude v pohode. Liga majstrov zaradila Slovanistu k hviezdam Realu či AC Milána Adam Dudiak 23. 10. 2024
Futbal Dominik Takáč si po Girone vyslúžil veľkú pochvalu: Pre mužstvo je fantastický Richard Jančiar 23. 10. 2024
Exkluzívne Žilina má minimálne na štyroch postoch lepšieho hráča než Slovan. Môže jej to stačiť na titul? (+ kombinovaná zostava) Adam Dudiak 23. 10. 2024
Futbal Tréner Weiss bol po Girone spokojný, podľa Takáča bol bod už bližšie (vyjadrenia + galéria) Peter Matis 22. 10. 2024
Futbal Slovan bojoval, Takáč vychytal i penaltu. Girona však napriek zraneniam belasých zhltla s prehľadom Peter Matis 22. 10. 2024
Futbal Weiss: Girona udivila celú Európu. No máme ju prečítanú a pokúsime sa prekvapiť TASR 21. 10. 2024
Futbal Historická šanca pre Slovan? Girona v prvom tíme nemá dostatok hráčov, musí sa oprieť o „béčko“ TASR 21. 10. 2024
Niké liga VIDEO: Šláger mesiaca korisťou Slovana. Pozrite si jediný gól, ktorý početná kulisa v Trnave videla Róbert Ďurkáč 19. 10. 2024
Futbal Cez víkend je na programe rizikový duel. V Trnave bude číhať viac policajtov TASR 18. 10. 2024
Futbal Tréner najväčšieho rivala Slovana o Weissovi: Na ihrisku som ho nemusel, v šatni by som ho chcel Richard Jančiar 17. 10. 2024
Hokej Mal to byť vyrovnaný boj o trón, Slovan však na východe utrpel výprask. Michalovce sú novým lídrom ligy TASR 16. 10. 2024
Exkluzívne Na Slovan sa už nehnevá, v Španielsku žiari: Z repre sa mi neozvali dva roky. Valjenta doma nevieme doceniť (ROZHOVOR) Adam Dudiak 14. 10. 2024
Niké liga Kmotrík zaňho posielal rekordnú ponuku, skončila sa sága so Slovanom? Chcený Žilinčan učinil rázny krok TASR 9. 10. 2024
Niké liga VIDEO: Najlepší Trenčan provokatívne zamával kotlu, urážali mu rodinu. V roztržke skončil na zemi TVNOVINY.sk 6. 10. 2024
Futbal Ponuku dostal. Weiss o svojej i synovej budúcnosti: Vlado je ako ja. Možno sa vyspí a zmení názor Adam Dudiak 6. 10. 2024
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí