Do F1 vstúpi nový tím, v ktorého štruktúrach bude pôsobiť aj bývalý majster sveta. Došlo k zásadnej dohode TASR 26. 11. 2024
Prvé dva tréningy na VC Las Vegas ovládol Hamilton. Verstappenovi sa nedarilo podľa predstáv TASR 22. 11. 2024
Jazda pred Veľkou cenou takmer nepustili do krajiny: Mal som na sebe pyžamo, kontrolovali ma hodiny TASR 21. 11. 2024
Svoje šperky miluje a na trati sa ich vzdať nechce. Lewisa Hamiltona to môže vyjsť draho Matej Babic 10. 5. 2022
Formula 1 Počas prvého tréningu na VC Saudskej Arábie vypukol neďaleko okruhu obrovský požiar TASR 25. 3. 2022
Formula 1 Lewis Hamilton si zmení priezvisko: Znamená to veľa pre mňa aj moju rodinu TASR 14. 3. 2022
Motorizmus Bude vôbec Lewis Hamilton pokračovať v F1? Jeho mlčanie vyvoláva neistotu Matej Babic 14. 1. 2022
Max Verstappen Formula 1 porušila vlastné pravidlá. Záver pretekov v Abú Zabí mohol vyzerať inak Karol Chren 14. 12. 2021
Max Verstappen Predposlednú VC vyhral Hamilton, o titule sa rozhodne až v Abú Zabí Michal Lukačovič 5. 12. 2021
Max Verstappen Hamilton sa po VC Mexika hneval na Bottasa: Vyčíta mu, že nechal otvorené dvere pre Verstappena Karol Chren 8. 11. 2021
Max Verstappen Na VC Mexika triumfoval Verstappen, pred Hamiltonom má náskok 19 bodov Michal Lukačovič 7. 11. 2021
Motorizmus Sebastian Vettel chce po ukončení kariéry ostať pri motorizme a venovať sa ekológii v F1 Matej Babic 12. 10. 2021
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici