Pep Guardiola naďalej povedie Manchester City, je najdlhšie slúžiacim koučom v Premier League TASR 20. 11. 2024
Weiss ml. je v stopercentnom zdravotnom stave, zdôrazňuje lekár Slovana. Prečo teda končí? Adam Dudiak 5. 10. 2024
Tajomstvo Weissovho darčeku odhalené. Britské médiá prezradili, čo bolo v krabici, ktorú dal Guardiolovi Milan Špak 2. 10. 2024
Do City by ho zobral okamžite. Guardiola: Weiss mi povedal, že toto bol jeho posledný zápas v kariére Adam Dudiak 2. 10. 2024
Weiss: Všetko sa raz začína a raz končí, to je môj i Vladov prípad. V najbližších dňoch uvidím, čo ďalej Adam Dudiak 2. 10. 2024
Pep Guardiola v príprave nenechal nič na náhodu a sledoval duely súpera. Od kouča Slovana dostal darček Marek Arpáš 30. 9. 2024
Tenis VIDEO: Zverev odkázal Guardiolovi: Bayern potrebuje trénera. No ak ste unavený z futbalu, môžete koučovať mňa Adam Dudiak 8. 7. 2024
Futbal Udomácnenie na ostrovoch je ťažšie, než čakal. Malý Pep chce od Guardiolu získať ešte väčšiu dôveru Juraj Fazekaš 21. 3. 2024
Futbal VIDEO: Niet divu, že ho chválil aj Guardiola. Výborný Vavro ohúril zákrokom na bránkovej čiare Adam Dudiak 19. 2. 2024
Futbal Pep Guardiola považuje Kloppa za najťažšieho súpera. Po jeho odchode z Liverpoolu bude lepšie spať Matej Babic 27. 1. 2024
Futbal Koľko pípa maniakom z lavičiek? Pozrite si rebríček najlepšie platených trénerov, štvrté miesto prekvapí Adam Dudiak 20. 7. 2023
Futbal Manchester City v šoku. Matka trénera Pepa Guardiolu zomrela na nový koronavírus Róbert Ďurkáč 6. 4. 2020
Futbal Guardiolovi sa nepozdával uhol záberu, na základe ktorého rozhodca uznal Llorenteho gól Karol Chren 18. 4. 2019
Futbal Man City nedokázal streliť gól druholigistovi. Guardiola: Môže za to lopta! Karol Chren 25. 10. 2017
Futbal Guardiola po divokej prestrelke chválil Monaco: Dlho som nevidel také mužstvo Karol Chren 22. 2. 2017
Futbal Hviezdny agent sa obul do Guardiolu: "Aj môj starý otec by s Bayernom vyhral ligu!" Karol Chren 21. 9. 2016
Futbal Guardiola robí v Manchestri poriadky: Zakázal pizzu a vylúčil hráčov s nadváhou Karol Chren 27. 7. 2016
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici