Ocitli sa na nelichotivom zozname. Slafkovského a Nemca zaradili medzi najväčšie sklamania sezóny Richard Jančiar 13. 1. 2025
Rozdal najviac hitov, bol najtvrdší na ľade. Stáva sa zo mňa hráč štvrtej formácie, vtipkoval Slafkovský TASR 12. 1. 2025
VIDEO: Montreal s triumfom, Slafkovský bodoval po štyroch zápasoch. Nedarí sa Rangers ani Buffalu TASR 10. 12. 2024
V súboji Slovákov v NHL uspel Fehérváry, hokejisti Washingtonu vyhrali na ľade Motrealu so Slafkovským TASR 8. 12. 2024
Slafkovský bol na „koberčeku“. Generálny manažér mu vyčistil žalúdok: Je čas sa zobudiť Richard Jančiar 6. 12. 2024
Exkluzívne Branko Radivojevič: Slafkovský sa musí sústrediť na seba a body prídu (rozhovor) Matej Babic 4. 12. 2024
Hokej VIDEO: Patrik Laine skóroval pri debute v drese Montrealu. Fín sa presadil po takmer roku TASR 4. 12. 2024
Hokej VIDEO: Fehérváry sa blysol perfektnou asistenciou, z triumfu sa tešil Pospíšil aj Slafkovský TASR 4. 12. 2024
Hokej Veľká pocta pre Slafkovského. Američania ho v prestížnom rebríčku zaradili aj nad Crosbyho Peter Matis 3. 12. 2024
Hokej VIDEO: Juraj Slafkovský sa nezapísal do kanadského bodovania. DeBrusk zaznamenal druhý hetrik v kariére TASR 2. 12. 2024
Hokej VIDEO: Slafkovský výkonom potešil aj kapitána Montrealu: Tešíme sa, že mu to tam konečne padlo TASR 28. 11. 2024
Hokej VIDEO: Slafkovský jednou z hviezd zápasu: Takmer som zabudol, ako chutia góly TASR 28. 11. 2024
Hokej Tréner videl, ako som hral. Bolo to úplne zaslúžené, uznal Slafkovský po preradení do štvrtej formácie TASR 25. 11. 2024
Hokej Slafkovský sa kajal po nevydarenom zápase: Teraz musím makať tak, že si zoderiem zadok Richard Jančiar 24. 11. 2024
Hokej Juraj Slafkovský sa ocitol v prestížnom rebríčku NHL na výbornej pozícii Matej Babic 22. 11. 2024
Hokej Zámorskí experti vyzdvihli reakciu Slafkovského na nevydarený duel. Proti Edmontonu bol opäť veľmi prospešný Matej Babic 20. 11. 2024
Hokej Tréner Montrealu potrestal Slafkovského. Martin St. Louis vysvetlil svoje rozhodnutie: Nahneval mňa aj spoluhráčov Richard Jančiar 18. 11. 2024
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta