Tréner videl, ako som hral. Bolo to úplne zaslúžené, uznal Slafkovský po preradení do štvrtej formácie TASR 25. 11. 2024
Slafkovský sa kajal po nevydarenom zápase: Teraz musím makať tak, že si zoderiem zadok Richard Jančiar 24. 11. 2024
Zámorskí experti vyzdvihli reakciu Slafkovského na nevydarený duel. Proti Edmontonu bol opäť veľmi prospešný Matej Babic 20. 11. 2024
Tréner Montrealu potrestal Slafkovského. Martin St. Louis vysvetlil svoje rozhodnutie: Nahneval mňa aj spoluhráčov Richard Jančiar 18. 11. 2024
Hokej Slafkovský priviedol Montreal k výhre, Dallas rozhodol už v prvej tretine. Carolina potvrdila formu TASR 12. 11. 2024
Hokej VIDEO: Pripísal si tri asistencie, stihol bitku aj rekord. Famózny Slafkovský režíroval triumf Montrealu Adam Dudiak 11. 11. 2024
Hokej Slafkovského gólové suchoty pokračujú. Možno si gól nezaslúžim, hovorí hviezda Montrealu Richard Jančiar 8. 11. 2024
Hokej Ramsay sa zastal Slafkovského po spore so zväzom: Každý má právo na svoj názor Peter Matis 6. 11. 2024
Hokej Slafkovský bol obeťou špinavého zákroku: Pískalo mi v ušiach a bol som nahnevaný Richard Jančiar 5. 11. 2024
Hokej V golfe mu budú dlžní majlant, šoférovať v Košiciach je ľahké. O Slafkovskom už natočili aj dokument Peter Matis 4. 11. 2024
Hokej VIDEO: Slafkovský asistoval proti Pittsburghu. Po tvrdom zákroku duel nedohral TASR 3. 11. 2024
Hokej Gáborík: Na Juraja sa nehnevám, problémy na zväze boli vždy. Ale chalani ich chodili riešiť do kancelárie Adam Dudiak 2. 11. 2024
Hokej Feherváryho Washington zdolal Slafkovského Montreal, štvorbodový Nečas ťahal Carolinu TASR 1. 11. 2024
Hokej VIDEO: Slafkovskému praskli nervy. Súperovi uštedril niekoľko úderov a snažil sa ho prehodiť na striedačku Richard Jančiar 30. 10. 2024
Hokej VIDEO: Juraj Slafkovský sa vrátil do zostavy Montrealu bodovo. Pozrite si jeho nečakanú asistenciu TASR 30. 10. 2024
Hokej Slafkovský sa uzdravil, v noci ho opäť uvidíme na ľade. Nenastúpi však v elitnej formácii TASR 29. 10. 2024
Hokej Zlé predtuchy sa naplnili, Slafkovský ide na maródku. Bol výlet do New Yorku uponáhľaný? TASR 22. 10. 2024
Hokej Gáborík reaguje na Slafkovského kritiku SZĽH: Zbytočne si bral „do huby“ mňa a Hossu Richard Jančiar 22. 10. 2024
Hokej Slafkovský má problémy s ramenom. Jeho štart proti New Yorku Rangers je otázny TASR 22. 10. 2024
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici